in

Jongetje 8 voor de trein geduwd en overleden

Een 8-jarige jongetje is vanochtend om het leven gekomen nadat hij op het centraal station van Frankfurt voor een trein was geduwd.

Een 40-jarige man is als verdachte aangehouden, meldde de politie. De Duitse krant Bild schrijft dat de man eigenlijk iemand anders voor de trein had willen duwen.

Moeder
De politie zei tegen de zender Frankfurter Rundschau dat de man ook de moeder van de jongen voor de trein had geduwd. Zij wist zich nog in veiligheid te brengen. De aangehouden man zou geen familie zijn van de jongen en zijn moeder.

Lees ook  Moeder dacht dat 3-jarige zoon was gestoken door wesp, maar zijn lijf werd blauw

Op het moment van de duw, reed er een trein het station binnen. De man rende weg, maar voorbijgangers zouden achter hem aan zijn gerend, schrijft Bild. Hij zou in de stationshal zijn aangehouden.

‘Vol met kinderen’ 
Al snel waren er agenten, brandweermannen en ambulances op en bij het station. De trein was op weg van Dusseldorf naar Munchen. Volgens een ooggetuige was het station ‘vol met kinderen’.

Lees ook  Vluchten voor de politie in Eindhoven…

Het is de tweede keer in negen dagen tijd dat er in Duitsland iemand voor de trein wordt geduwd. De vorige keer, op zaterdag 20 juli, overleed een 34-jarige vrouw op het station van Voerde.

Jonge vrouw (19) komt om bij aanrijding

Gordelroos, de herpes die geactiveerd wordt met stress: oorzaken en symptomen van deze pijnlijke ontsteking