in

Jongetje (3) ‘walgelijk’ genoemd door zijn rode haren – Zijn reactie brak iedereens hart

De meeste ouders doen er alles aan om hun kinderen gezond en gelukkig te houden. ALs je dan ook ziet dat je kind verdrietig is dat een van de ergste dingen zijn voor hen.

Stel je jezelf eens voor dat je in de plaats van een vader of moeder zit als je kind plots vraagt: “Wat is er verkeerd met mij?” Dat is precies wat er gebeurde met Lauren Russell nadat haar driejarig zoontje gepest werd, en lelijk werd genoemd in de bus.

Omwille van zijn rood haar. De hartverscheurende gebeurtenis zorgde ervoor dat Lauren een Facebookbericht plaatste waarbij ze vraagt dat iedereen het leest en deelt.

Hopelijk kunnen we ook onze duit in het zakje doen om pesten voor eens en voor altijd te stoppen. Lees Lauren haar krachtige bericht hieronder en aarzel niet om het te delen met iedereen die je kent. Alle kinderen zijn prachtig en uniek, en niemand mag hen ooit doen geloven dat ze dat niet zijn!

“Vandaag brak mijn hart. Tijdens mijn rit op bus 12 merkte ik zoveel wreed gedrag naar mijn 3-jarige zoon toe, van een erg bekrompen, zielige jongen die niet ouder moet zijn dan 13.

Lees ook  Duitse apen vallen gepeste Britse bonobo brutaal aan, terwijl bezoekers in shock krijsen.

Helaas is het niet de eerste keer en ik weet ook dat het niet de laatste keer zal zijn. Hij wordt lastig gevallen door mensen van alle leeftijden. En waarom? Omdat hij rood haar heeft.

Mijn mooie jongen kreeg te horen dat ‘de sociale dienst hem beter zou weghalen want zijn haarkleur is afschuwelijk’. De jongen vertelde dan aan zijn vriend dat ‘indien zijn zoon rood haar zou hebben, hij hem zou dooddoen’. Nu is mijn zoontje nog maar 3, en erg verward.

Ik voel me neergeslagen aangezien ook ik rood haar heb, en maar al te goed weet hoe het is om op te groeien rondom pestkoppen.

Hij stopt niet met vragen waarom mensen zijn haar niet leuk vinden.

Hij vroeg me of ik zijn haar kon veranderen zodat mensen het mooi zouden vinden.

Hij vroeg me of hij zoals zijn broer kon zijn, die geen rood haar heeft.

Lees ook  Vrouw van agent is gescheld op politie zat: hij is geen klootzak, maar een superheld

Ik voel mijn hart breken, elke keer hij het opnieuw vraagt. Mijn kleine jongen ziet er zo droevig uit, en ik wil het beter maken.

De reden waarom ik hiermee openbaar begin te gaan, is omdat ik weet dat deze harteloze pestkoppen een minderheid zijn. Ik wil tonen aan mijn kleine jongen dat er meer goeie dan kwade mensen zijn. Er zijn lieve, zorgende niet-veroordelende mensen die hem nooit zullen kwaad doen.

Ik wil jullie allen graag vragen om dit te delen en te tonen hoe mooi mijn jongetje is.

Ik wil hem het goede tonen in de wereld door de kracht van Facebook.

Het is namelijk NIET ok om iemand uit te sluiten of te pesten omwille van zijn haarkleur. Nooit. Dank je!”

Alle kinderen zijn mooi, en niemand zou hen ooit iets anders mogen geloven! Deel aub als je akkoord bent.

Disclaimer: De foto’s in dit artikel zijn wegens privacy redenen niet van de jongen zelf.

Oooh, daar is het blauwe uiteinde van de welbekende gum echt voor – Mysterie opgelost

Wetenschappers hebben een nieuwe methode ontwikkelt waardoor kankercellen zichzelf vernietigen