in

Jongen viert 16e verjaardag zonder zijn vader. Maar dan krijgt hij vanuit het graf de grootste verrassing ooit.

Een dierbare verliezen is het moeilijkste wat er is in het leven. Het is hard voor alle betrokkenen. Zeker voor kinderen. Maar voor deze jongen was het nog een beetje anders. Hij verloor zijn vader enkele maanden voor zijn zestiende verjaardag. En daarna had hij het erg moeilijk.

Het was de eerste verjaardag van Johnny zonder zijn papa, en hij was overmand met emoties. Zijn vader wist dat hij zou sterven en was voorbereid op hetgeen zou komen. En hij bereidde ook de verjaardag van zijn zoon voor.

Zijn vader had een kaartje geschreven met de tekst: “De gelukkigste momenten, de beste vrienden en familie, de fijnste herinneringen, dat ze allemaal deel mogen uitmaken van je verjaardag en nog een groter onderdeel van je jaar. Happy Sweet 16. Liefs, papa.”

Lees ook  Make-upartieste maakt gebruik van echte insecten. En we hebben het niet over lieveheersbeestjes.

De traanden rolden over zijn wangen. Hij wist dat dit het handschrift van zijn vader was. Maar daar eindigde de verrassing nog niet.

“Wil je je cadeautje zien?”, vroeg mama.

Hij was niet helemaal zeker of hij er klaar voor was. Hij stond al op het punt om in tranen uit te barsten en wist dat hetgeen hij zou krijgen hem nog meer zou doen huilen.

Hij schraapte de moed bij elkaar en haalde diep adem. Daarop werd zijn cadeau gebracht. Het was een grote koffer. Hoe papa dit allemaal had kunnen bedenken voor zijn zestiende verjaardag was hem een raadsel.

Lees ook  Bridget heeft spijt van relatie met André

Zijn vader had gevraagd om het geschenk te bewaren voor de verjaardag van zijn zoon. En wat ze hem brachten was niet iets wat hij verwacht had.

In de doos zat een nieuwe elektrische gitaar!

“Papa kocht het voor zijn overlijden voor je. Voor je verjaardag”, zei mama.

En dat was het moment waarop Johnny zich niet meer kon bedwingen. Zijn vader had dit allemaal voor hem gepland en hij werd helemaal overmand met gevoelens van gemis maar ook van liefde. Dit had hij niet zien aankomen.

Dit is beslist een verjaardag die hij niet gauw zal vergeten! Bekijk het emotionele moment hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Beschermende zoon ziet stiefvader zijn moeder slaan. Dan leert hij hem om dit nooit meer te doen (video).

Deze jonge vrouw beviel van een mooie baby – een paar uur later gebeurt iets tragisch