in

Jongen van 16 jaar belt naar hulpdiensten met hartverscheurende woorden: “Kom mij helpen of anders ga ik dood”

Het is hartverscheurend! Een 16-jarige belde in paniek naar de hulpdiensten met een verschrikkelijke boodschap.

Kyle Plush uit het Amerikaanse Cincinnati belde naar de hulpdiensten. Hij was vast komen te zitten onder de derde zitbank achteraan in een busje.

Om 15:14 uur nam hij voor het eerst contact op met de hulpdiensten. Kyle vertelde dat hij vastzat in een busje op het parkeerterrein van de school en dat hij meteen hulp nodig had.

Lees ook  Ben je geprezen met een zus? Onderzoek wijst uit dat je gelukkiger bent als je een zus hebt!

Kyle raakte vast onder de bank toen het stoeltje het begaf terwijl hij achterover leunde om zijn tennisspullen te nemen. De jongen kon met behulp van Siri op zijn smartphone de hulpdiensten verwittigen.

Dood teruggevonden
Maar de communicatie verliep zeer moeilijk. Doordat Kyle ver verwijdert van zijn smartphone verstond hij de hulpdiensten slecht en zij hem.

Lees ook  Man belt politie 25 keer om zijn trui te vinden

Pas zes uur nadat hij voor het eerst met de hulpdiensten belde, kwamen ze ter plaatse. Ze vonden dinsdagavond Kyle dood terug

Hond heeft een huid – en pelsaandoening. Baasjes nemen echter een waanzinnig besluit met verschrikkelijke gevolgen: “Nog nooit een hond gezien die er zo erg aan toe was”

Kijk thuis altijd goed rond of er geen spinnen in de buurt van de kinderen zijn: “Ik wil jullie daar echt voor waarschuwen, mijn dochtertje is er doodziek van geweest”