in

Jongen legt brief op tafel – als de politieman het leest, springt hij uit zijn stoel

In april ging politieagent Eddie Benitez naar een restaurant in Lakeland, Florida om te ontbijten. Maar wat hij niet wist is dat aan een andere tafel een kleine jongen zat met een belangrijke boodschap voor hem.

De jongen was verlegen en durfde niet direct tot agent Benitez te spreken, en schreef hem zodoende een boodschap op zijn bonnetje. Toen Benitez het las, kwam hij gelijk uit zijn stoel en ging naar de jongen en zijn moeder toe.

Toen de 9-jarige Noah die dag aan het ontbijten was met zijn moeder, zag hij agent Eddie Benitez aan een tafel dichtbij zitten. De jongen werd zenuwachtig en wist niet wat hij moest doen. Hij wilde tegen de agent praten maar wist niet hoe hem te benaderen.

Noah´s moeder, Amanda Cantin, vroeg zich af waarom haar zoon zo geïnteresseerd was in de politieagent. Toen vertelde Noah haar dat hij iets tegen de agent wilde zeggen, maar dat hij te verlegen was.

Lees ook  Als de artsen de pasgeborene zien, happen ze naar adem. De baby ziet eruit als een 80-jarige man!

Al snel kreeg Noah een idee. Hij had zijn spaargeld opgespaard en besloot het te gebruiken om de rekening van agent Benitez te betalen. Noah´s moeder hielp haar zoon door met de ober te praten, en als snel hadden ze het bonnetje van agent Benitez in handen. Noah schreef er een bericht op en rende naar de tafel van Benitez, en legde het op zijn tafel.

Toen de agent las wat Noah had geschreven, was hij gelijk geraakt. Er stond, ¨Ik wil zijn als u als ik groot ben. Bedankt voor uw werk.¨

Noah en Amanda zagen dat de agent verrast was toen hij het bericht las. Een seconde later stond hij aan hun tafel.

Agent Benitez bedankte zijn jonge bewonderaar en vroeg of hij met hem op de foto mocht.

Lees ook  Dokters verwijderen 8 cm baarmoederhals van een kersverse moeder van een werkelijk uniek kindje.

¨Het betekende alles voor me. Het betekent dat ik elke ochtend wakker kan worden, mijn uniform aan kan trekken en kan gaan doen wat ik moet doen. Weet je? Het betekent dat ik mijn best moet blijven doen om een voorbeeld te zijn voor de jongeren,¨ zei agent Benitez later.

Noah droomde er al vier jaar van om agent te worden.

¨Ik ga een betere plek van de wereld maken en alle slechteriken oppakken,¨ vertelde hij aan Inside Edition.

Het hele Lakeland Police Department was zo onder de indruk van de actie van Noah dat ze de foto op hun Facebook zetten.

Is het niet geweldig dat Noah zijn spaargeld besteedde om Eddie te bedanken voor zijn werk?! Deel als je ook vindt dat politiewerk meer waardering verdient!

Schitterende video toont waarom zwangere buiken de mooiste buiken zijn

2 herten verstoppen zich in jagershutje in de bossen – de reden erachter raakt iedereen