in

Jongen (9) maait gratis gras voor ouderen en gehandicapten – laten we hem eren

Veel mensen, over de hele wereld, tonen vrijgevigheid en menselijkheid jegens hun naasten. Niet altijd krijgt dit aandacht, maar van tijd tot tijd is het goed om te zien dat jonge mensen ouderen helpen. En hun in het zonnetje zetten kan ook dienen om anderen te inspireren!

Deze 9-jarige jongen komt uit Georgia in de Verenigde Staten. Hij begon het gras te maaien voor ouderen en gehandicapten in zijn omgeving – helemaal gratis!

Lees ook  Zoon na verschrikkelijk auto-ongeluk terug tot leven gewekt. Jongen wordt wakker en vertelt mama wat hij in de hemel gezien had….

In de Verenigde Staten is momenteel een nieuwe hype gaande, de ‘50 yard challenge’. Deze werd gestart door Rodney Smith, van Raising Men Lawn Care Service. Hij wilde meer dan 700 kinderen van 7 tot 17 jaar uit het hele land inspireren en aanmoedigen om de uitdaging aan te gaan: 50 gazons maaien.

Van de organisatie Raising Men Lawn Care Service ontving hij een t-shirt, een bril en oordopjes. Hij is nu klaar om de uitdaging van 50 gemaaide gazons voor eind oktober aan te gaan.

Lees ook  Monster sleept hond achter z’n scooter aan, maar heeft geen idee dat de camera draait en dat hij de prijs zal betalen.

Jesse denkt veel aan ouderen en gehandicapten die zelf het gazon niet kunnen maaien en daarvoor iemand moeten inhuren. Hij hoopt deze mensen te helpen, vooral omdat hij het gratis doet.

Eindelijk een challenge die niet belachelijk en / of gevaarlijk is! Anderen helpen en mensen gelukkig maken is zoveel meer de moeite waard!

Stuk lego valt na 2 jaar uit neusgat jongen

Man die foto’s van kinderen stond te maken wordt aangepakt op Almere-strand (+video)