in

Jongen (16) trouwt met vrouw (71) ‘Ik wil het heel graag’

Een 16-jarige jongen uit Indonesië is deze week getrouwd met een vrouw die maar liefst 55 jaar ouder is dan hij. Volgens lokale media had de jongen gedreigd zelfmoord te plegen als hij geen toestemming voor het huwelijk kreeg. En zo kreeg hij zijn zin.

Zondag stapte Slamet Riyadi in het eiland Sumatrain het huwelijksbootje in met de 71-jarige Rohaya die drie kleinkinderen heeft. In Indonesië moet je 19 jaar oud zijn als man om te mogen trouwen, en 16 jaar als meisje. Met toestemming van wettelijke voogden kan er een uitzondering worden gemaakt op de regel.

Lees ook  Monique Westenberg over relatie met zanger Tino Martin

Al twee jaar liep Riyadi te zeuren bij zijn ouders om te kunnen trouwen met Rohaya.  Door het leeftijdsverschil werd dit echter steeds geweigerd. Maar de wees Riyadi bleef aandringen en zo geschiedde.

Het dorpshoofd van Karang Endah, Ani, zei dat ze niet meer kon weigeren dat het huwelijk werd voltrokken, omdat het jongetje dreigde gif in te nemen als zijn droomhuwelijk niet doorging. Hij is nu officieel getrouwd met zijn 71-jarige vrouw. Succes jongen!

Lees ook  Tieners hebben een nieuwe manier gevonden om dronken te worden zonder dat iemand er iets van merkt. Probeer dit niet!

15 foto’s van achter de schermen die laten zien hoe deze prachtige foto’s gemaakt zijn – nummer 4 ga je niet geloven!

Vreemde duwt zoon in een tas om hem te kidnappen, maar de vader neemt onmiddellijk wraak