in

Jonge moeder straalt na bevalling, maar 3 weken later, ziet ze er huiveringwekkend anders uit

Holly Gerlach beviel op 26-jarige leeftijd van haar eerste kind. Het was een vreugdevolle tijd. Toen ze uit het ziekenhuis werd ontslagen, was Holly in de zevende hemel. Ze kon immers in haar eigen omgeving voor haar kleine meid zorgen. In de daaropvolgende weken kreeg Holly echter last van nekpijn en een zwak gevoel in haar benen.

“We zaten op de bank en maakten video-opnames van Casey, die voor het eerst haar hoofdje omhoog hield,” schrijft Holly in haar boek Happily Ever After. Zij voegt toe:
“Ik herinner me dat ik toen opmerkte dat één van mijn vingertoppen een beetje verdoofd aanvoelde, maar ik zocht er verder niks achter. Het voelde net als het tintelende gevoel wanneer je jezelf verbrandt. Ik dacht dat ik me vast eerder aan iets had verbrand en besteedde er verder geen aandacht aan. Later die dag voelde ik me erg moe en zwak. Ik dacht dat ik weer een griepje te pakken had, maar vrij snel werd het zwakke gevoel erger.”

Lees ook  Tiener is bang om naar het bal te gaan omwille van pestkoppen. Dan dagen er 120 bikers bij haar voordeur op.

Bij Holly werd Guillain-Barre vastgesteld, een zeldzame auto-immuun stoornis. Binnen 72 uur was de jonge moeder volledig verlamd en kon ze niet meer zelfstandig ademen.

Terwijl haar pasgeboren baby thuis was, werd Holly opgenomen op de intensive care, waar ze twee en een halve maand werd beademd en sondevoeding kreeg.

Lees ook  ‘Koetsiekoetsie’: koppels die babytaal met elkaar spreken zijn gelukkiger

In de ongelooflijke video hieronder worden kijkers meegenomen tijdens Holly’s verschrikkelijke reis van verlamming tot herstel. Bekijk hoe ze opnieuw leert ademen en lopen, en niet te vergeten, hoe moederschap als kersverse moeder aanvoelt.

Het eerste deel van de video is hartverscheurend, maar wacht tot je de wonderbaarlijke transformatie van Holly aan het einde ziet. Ik kan niet geloven dat het dezelfde vrouw is die we ontmoetten op de intensive care!

Elvis zijn privé jet uit 1962 staat te koop – de binnenkant is prachtig!

Deze man is aan het einde van zijn krachten als hij wordt gefotografeerd. Wat hij in zijn wagen verbergt is ontzettend ontroerend.