in

Jonge kinderen uit Belgie zijn het slachtoffer van gruwelijke gebeurtenis, hulpdiensten doen daarna opmerkelijke vaststelling

In Brussel is vanmorgen het proces gestart rond de gruwelijke gebeurtenis die plaatsvond op 11 februari 2015.

Gruwelijk
Die bewuste dag kwamen drie jonge kinderen (2, 4 en 6) om het leven tijdens een brand. Ze stierven aan rookvergiftiging. De brandweer deed een opmerkelijke vaststelling tijdens het onderzoek. Volgens de brandweer was de brand aangestoken door de moeder. Uit autopsie blijkt dat de kinderen die gestorven waren nog leefden toen hun moeder de brand stichtte. Wat de precieze omstandigheden zijn, is niet bekend. Dat zal duidelijk moeten worden op het proces dat vandaag is gestart.

Lees ook  Moeder van 3 kinderen staat op het punt een abortus te ondergaan… totdat ze ziet wat er op de grond valt

Vervolging
Er waren heel wat familiale en andere problemen waardoor het de vrouw waarschijnlijk allemaal teveel is geworden. Het parket vervolgt de vrouw voor moord en gaat uit van voorbedachte rade. Al is haar partner daar niet mee akkoord.

“Amateuristisch”
Volgens de man gingen de branddeskundigen erg “amateuristisch” te werk waardoor er maar weinig geloof gehecht kan worden aan het hele verhaal. Toch ontkent hij niet dat de vrouw de brand had aangestoken. Wat de precieze waarheid is, is nog niet aan het licht gekomen. Het proces zal wellicht veel duidelijk maken. Donderdag staat de vordering van het openbaar ministerie gepland.Vandaag wordt de vrouw verder ondervraagd.

Lees ook  Een vrouw loopt een tijdje zonder BH rond. Enkele weken later kan ze niet geloven hoe haar borsten veranderd zijn!

Deze moeder heeft een fantastische truc om splinters te verwijderen – echt slim bedacht van haar

Ze gaf haar baby nog een nachtzoentje, maar enkele minuten later loopt het compleet mis