in

Johan Derksen ondergaat gecompliceerde operatie na val van trap

De voetbalanalist liep tijdens zijn val meerdere breuken op
Johan Derksen moet vandaag onder het mes na zijn val van de trap, zo vertelt hij tegenover RTL Boulevard. De voetbalanalist liep meerdere breuken op en een zware hersenschudding. Derksen hoopt vrijdag 12 april weer aan tafel te zitten bij Veronica Inside. ”Mits ik er een beetje fatsoenlijk uitzie”, zo zegt hij.

De voormalig voetballer krijgt tijdens de operatie meerdere schroeven en platen in zijn arm.

Lees ook  Man beklimt 19 verdiepingen tijdens uitslaande brand op zoek naar zijn moeder

Operatie
Naast een aantal botbreuken heeft Johan een zware hersenschudding opgelopen. Aan RTL Boulevard vertelt hij: ”Ik moet morgen onder het mes. Ze gaan platen en schroeven in mijn arm zetten. Het zal een vrij gecompliceerde operatie worden.” Op dit moment is ‘De Snor’ thuis, waar hij van plan is om een kinderhekje te laten plaatsen. ”Ik krijg pijnstillers, hobbel de hele dag door. Ik zit zinloos in de tuin sigaren te roken en dat kan ik lang volhouden.”

Lees ook  Wauw, dit is de betoverende dochter van John de Wolf!

Voetbal Inside
Met een beetje geluk zit Johan aanstaande vrijdag weer aan tafel bij Voetbal Inside. ”Ik voel me goed”, verklaart hij tegenover het AD. ”Als ik er een beetje fatsoenlijk uitzie en al die bloederige wonden bijgetrokken zijn, dan kan ik rustig daar gaan zitten. Mijn vrouw vindt dat erg overdreven.”

“Papa heeft haar pijn gedaan”: niemand geloofde Aaron (3) tot hij 21 jaar later het lichaam van zijn moeder opgraaft in de achtertuin

Veelgeprezen supertruc: Hierom moet je je was vriesdrogen, buiten in de kou