in

Johan Derksen brandt Sylvie Meis tot de grond af

“Een golddigger eersteklas”, zo omschrijft Johan Derksen (71) haar na het zien van ‘Hoge Bomen’, de talkshow van Jeroen van der Boom (47).

“Ze gedraagt zich al een Hollywood-ster, maar dat valt nou ook wel weer mee”, maakt hij haar met de vloer gelijk in ‘Veronica Inside’.

“Er is niets echt aan dat meisje, helemaal niets”
In de talkshow liet La Meis niet alleen het Nederlandse publiek kennismaken met haar zangkwaliteiten (of gebrek eraan), maar sprak ze ook ‘openhartig’ over haar verleden en de breuk met Rafael van der Vaart.

Lees ook  Hopelijk word je nooit op deze manier vastgebonden, maar als het je toch ooit overkomt, dan kun je ZO uit tie wraps ontsnappen

Maar haar Duitse pünktlichkeit werd niet door iedereen even goed ontvangen en kwam, zoals te verwachten was, ook voorbij in Veronica Inside.

“Het was echt weerzinwekkend”, omschrijft Johan haar tv-optreden. “Er is niets echt aan dat meisje, helemaal niets. Het is een heel eng meisje.

En wat me zo erg tegenstaat is dat ze alleen verliefd wordt op jongens met een hele rits creditcards in de portefeuille. Maar nooit op de plaatselijke warme bakker.”

Lees ook  Juultje Tieleman krijgt bijnaam ‘Tieteman’ vanwege deze foto!

Maxime Meiland showt haar killerbody

Dit is de nieuwe, 18-jaar jongere vriendin van Raymon van Barneveld