in

Jeroen Pauw openhartig over het overlijden van zijn moeder: “Ik ben blij dat mijn moeder dood is.”

Tijdens een gesprek met Beau van Erven Dovers in het televisieprogramma “5 Jaar Later” deed Jeroen Pauw enkele heftige uitspraken over zijn gestorven moeder. In een interview van 2003 had Jeroen aangegeven dat hij een erg verstoorde relatie had met zijn moeder. Hij zei dat zijn moeder teveel zeurde. Ze was van mening dat hij het te druk had voor haar.

In “5 Jaar Later” liet hij optekenen: “Ik ben blij dat ik erbij was toen mijn moeder overleed, maar ik ben ook wel blij dat ze dood is.”

Lees ook  Is dit het beste Kerstcadeau? Deze ingenieuze truc is een hit op het internet

Jeroen Pauw is om persoonlijke reden opgelucht dat ze overleden is. Hij vertelt dat hij haar aanwezigheid altijd als een steen ervoer:

“k heb het altijd als een steen ervaren; ik moet nog wel even langs mijn moeder. Ik moet. Ik weet dat het heel onaardig klinkt dat ik blij ben dat ze dood is, maar het is mijn eigen moeder, wat kan mij het schelen wat een ander daarvan vindt… Ik kreeg altijd een moeilijk gevoel bij haar. Te weinig aandacht, het was nooit goed. De vrienden die ik had deugden niet, de vriendinnen deugden al helemaal niet.”

Lees ook  Koppel koopt vuile vrachtwagen voor 4000 euro – kijk binnen en zie wat nu een droomhuis is geworden

Dat is meteen ook de reden waarom Jeroen zelf geen kinderen heeft en er ook geen wil. “Ik ben rond mijn 17e uit ons gezin ontsnapt met de gedachte: dit is wat ik niet wil’.

Wat vind jij hiervan?

Identieke tweelingen werden geboren in 2010. Nu zijn ze 8 jaar oud en worden ze de “mooiste tweelingen ter wereld” genoemd.

Peuter gedood door suïcidale man die van een gebouw sprong en bovenop hem belandde.