in

Jennie (103) verslaat corona en viert overwinning met een koud biertje!

Hierbij stellen we u aan een vrouw voor die niet opgeeft: Jennie Stejna, 103 jaar jong! Het nieuwe coronavirus heeft bijna de hele wereld in zijn greep.

Nieuws wordt gedomineerd door het aantal besmettingen, maatregelen, versoepelingen en wat wij als individuen kunnen doen om de verspreiding van het virus te stoppen.

Maar te midden van alle tragedie brengen we nu wat vreugdevol nieuws, wat hopelijk voor een glimlach kan zorgen.

Lees ook  Moeder weigert pijnstillers te nemen na de crash, zodat ze haar baby de borst kan blijven geven

Vandaag hebben we het over een krasse 103-jarige vrouw die het ellendige coronavirus heeft verslaan! Ze is inmiddels wereldberoemd geworden. We stellen u voor aan Jennie Stejna!

Toen Jennie een tijdje geleden hoge koorts kreeg, werd ze onmiddellijk geïsoleerd in haar verzorgingshuis. Ze bleek de eerste in het verzorgingshuis te zijn die met het beruchte coronavirus was besmet.

Shelly Gunn, Jenny’s kleindochter, dacht dat ze haar geliefde grootmoeder nooit meer zou zien. Maar gelukkig had ze het mis.

Lees ook  Klein meisje vertelt papa dat ze “verloofd” is. Maar van zodra hij de ring ziet, wordt hij compleet gek.

Op 13 mei, tegen alle verwachtingen in, kwam het heugelijke bericht dat Jennie was genezen! Hoe vierde de kranige oma deze triomf? Door een koud biertje te drinken!

Je wordt echt blij als je dit soort positief nieuws leest. Zo mooi dat er in deze sombere tijden ook lichtstralen zijn. Alle liefde en geluk voor jou, Jennie en familie. We hopen dat het bier smaakte!

Kaalgeplukte André heeft 27.500 euro terug dankzij crowdfunding: ‘Hij schoot vol’

Politie arresteert stel thuis na bezoekje aan (schoon)moeder bij raam verpleeghuis