in

Jenna denkt dat ze een hond is – Ze doet letterlijk alles terwijl ze een hondje speelt

De dame uit dit verhaal kwam hier al eens voorbij in enkele bijzondere filmpjes. Nu blijkt echter dat dit zowaar haar beroep is en blijkbaar ook een zeer lucratieve job. De 21-jarige Jenna uit Texas verdient geld als slijk.

Hitsige hond spelen betaalt goed
Zo heeft ze op TikTok al meer dan 120.000 fans met haar hondenfilmpjes, maar het echte geld voor haar ligt bij OnlyFans.

Een deel van haar fans betalen haar namelijk zo’n 16 dollar per maand voor wat meer sexy hondenfilmpjes.

Lees ook  Tilly (92) zeilde voor haar dood met zoon de wereld rond: 'Breng me naar Fiji, zei ze'

Hier toont ze dan exclusieve puppy en honden-video’s voor betalende fans waar ze geen kleren aan heeft of allerlei s*ksuele handelingen doet. ‘Puppy play voor heteros*ksuele mannen is een gat in de markt’, aldus Jenna.

Indien je haar overigens wat extra wil betalen dan maakt ze ook exclusieve video’s die behoorlijk pikant mogen zijn.

Ze doet letterlijk alles terwijl ze een hondje speelt. Enkel de verzoeken voor s*ks met een echte hond laat ze aan zich voorbijgaan.

Lees ook  Bridget Maasland is het zat en verlaat Nederland

Elke maand rijft ze met haar ‘sexy’ hondenfilmpjes minstens 100.000 dollar binnen en vaak is het zelfs nog een stuk meer. Jenna haar boodschap op OnlyFans is dan ook zeer toepasselijk de volgende:

Hello 🙂 My name is Jenna, I’m a subby sadomasochist puppy girl that loves to make people c*m… let me help you?

@yourpuppygirljennaWould you let me on the couch? ##fyp ##foryou ##prank ##lol ##funnyvideos ##viral ##tiktok ##puppylife ##puppydog ##puppycheck ##puppychallenge ##yourpuppygirl♬ original sound – yourpuppygirljenna

Yolanthe Cabau snoert volger de mond op Instagram

Vrouw (27) aangehouden na doden van hond met dweilstok