in

Je kunt nu solliciteren om chocoladeproever voor Milka te worden.

Mondelez International – het bedrijf van Milka, Cadbury en Oreo – opende vacatures voor chocoladetesters. Het gaat om ernstige rollen en niet zomaar over een commerciële stunt.

Het bedrijf is momenteel op zoek naar een parttime chocolade en cacaodrankjes proever, twee parttime chocoladeproevers en een fulltime chocoladeproever. De baantjes worden uitgevoerd aan Reading Scientific Services Ltd op de Whiteknights Campus van de Reading University.

Lees ook  Moeder ziet dat handjes van haar baby in sokken ingepakt zitten. Dan ontdekt ze het schokkende geheim van haar babysitter.

Je krijgt ongeveer 10 euro per uur betaald en helpt Mondelez om wereldwijd nieuwe producten te lanceren door op chocolade te knabbelen en feedback te geven.

Het beste is nog dat je geen ervaring hoeft te hebben. Je krijgt een complete training om je smaakpapillen te oefenen en je de specifieke vocabulaire aan te leren om je mening mee te delen.

Lees ook  Docent overleden, nadat leerling stoel naar hem gooit

Solliciteren kan via deze link! Iets voor jou of je vrienden?

Buren vinden hond die in de sneeuw ligt te bevriezen en haasten zich om te helpen – en ontdekken dan dat hij onder zich iets verbergt.

Stroper opgepeuzeld door troep leeuwen op wie hij aan het jagen was.