in

Je gelooft nooit hoe deze Britse ‘menselijke Barbie’ eruitziet zónder al die lagen make-up!

De Britse Jade (20) is naar eigen zeggen verslaafd aan make-up.  Make-up, wij zijn maar wat blij dat het bestaat. Het kan absolute wonderen verrichten; een beetje concealer op donkere kringen onder je ogen, mascara voor een open blik, wat blusher voor een frisse huid… En het is ook nog ontzettend leuk om ermee te experimenteren. Maar je kan er ook een stapje te ver mee gaan.

Sommige vrouwen gaan slaan er wel heel ver in door, zo ook de 20-jarige Britse blondine Jade-Lynn. Jade-Lynn was haast niet meer herkenbaar onder al die lagen plamuur.

Lees ook  Meisje (13) in supermarkt verpletterd door hamsteraars tijdens stormloop op wc-papier.

En het laat haar jaren ouder lijken dan dat ze eigenlijk is, wat natuurlijk heel zonde is bij zo’n jonge meid. Haar huid is te gebruind, haar ogen te donker opgemaakt en haar nepborsten puilen uit haar shirtje. Alhoewel ze zelf wel tevreden was met de Barbie-look, heeft haar moeder haar opgegeven voor het programma. Er moest iets veranderen… In het Britse televisieprogramma 100% hotter geven ze mensen geen make-over, maar een ‘make-under’. Dat wil zeggen dat ze vrouwen die heel veel make-up gebruiken juist weer hun natuurlijke uiterlijk teruggeven.

Lees ook  Als je een kind ziet met een tattoo op hun arm in de vorm van een hart, dit is wat het betekent

Afscheid
Jade-Lynn moest dan ook afscheid nemen van haar nepwimpers, dikke laag make-up en een tikje ordinaire kleding. Zelf was ze heel blij met haar ‘Barbie-look’, maar haar moeder zag haar graag anders en gaf haar op voor het programma. Huilend haalde het meisje de make-up van haar gezicht, maar ze straalde uiteindelijk toen ze het eindresultaat zag. Wát een verschil, het lijken wel twee totaal verschillende mensen!

Wist je trouwens dat je met dít trucje altijd perfecte eyeliner hebt?

Volleybalspeler heeft aanhoudende pijn in been. Na onderzoek, krijgt ze schokkend nieuws

De vrouw voelde zich onzeker en “onzichtbaar” – maar dan krijgt ze een spectaculaire make over