in

Je gelooft het niet, dit is de nieuwe ‘Hazes-Tattoo’ van Bridget Maasland:

Het is inmiddels wereldwijd bekend… in Nederland dan. André Hazes heeft de moeder van zijn kind verlaten voor Bridget Maasland.

De twee zouden onwijs verliefd zijn op elkaar. De 45-jarige blondine was gisteren aanwezig in RTL Boulevard om over alle ophef te praten. Ze noemt het een storm in een glas water. Ze zegt: “Alle mensen op social media die iets te zeggen hebben, een saai leven hebben of nogal jaloers zijn, die hun gal spuwen…

Lees ook  Als een politieagente deze smerige man ziet, denkt ze dat het een bedelaar is. Als ze ontdekt wie het in werkelijkheid is, kan ze het gewoonweg niet geloven

Dat heb ik allemaal níet gelezen. De stortvloed aan mooie berichten van collega’s en lieve vrienden, die heb ik me het meest aangetrokken. Het is toch ook een positief iets?”

De ‘Hazes-Tattoo’ van Bridget Maasland
Ze vervolgt met: “Ik ben verliefd, André is verliefd. En we zijn elkaar lekker aan het ontdekken.” Nu worden de twee Brazes, de nieuwe Brangelina, genoemd. Van Brad Pitt en Angeline Jolie. Ze heeft daarom BRAZES op haar nagels laten zetten!

Lees ook  'Van brug gegooide' baby overleden, man (22) in kroeg opgepakt: ‘Iedereen huilde’

Je gelooft nóóit wat de toekomstplannen van André Hazes en Bridget zijn!

Vrouw krijgt schimmelinfectie en bloederige gezwollen vingers nadat ze bij de manicure was geweest