in

Jaloerse vrouw: Mijn man mag niet naar buiten als hij toch gaat moet hij aan de leugendetector

Vertrouwen is altijd een van de belangrijkste pijlers onder een succesvol huwelijk. Een dame uit Groot-Brittannië heeft daar echter geen boodschap aan en staat het niet toe dat haar man naar buiten gaat zonder haar toestemming. Doet hij dat wel? Dan moet hij aan de leugendetector.

De 43-jarige Debbie Wood is dan ook extreem wantrouwend naar haar man. Zo mag Steve (31) zowel op tv als in tijdschriften niet naar andere vrouwen kijken. “Hij mag niemand anders aantrekkelijk vinden”, verklaart Debbi.

De gevolgen van dat wantrouwen ondervindt Steve nu aan den lijve. Door de kinderslotjes op zijn laptop en mobiele telefoon kan hij bijvoorbeeld niet naar pikante plaatjes gluren. En zelfs de tv blijft grotendeels verboden terrein.

Lees ook  De kleine hond neemt een aanloop en springt over de hindernis. Na 31 seconden kwam ik niet meer bij van het lachen!

Othello-syndroom
In september kreeg Debbi te horen dat ze aan het Othello-syndroom -oftewel pathologische jaloezie- leed. De naam is gebaseerd op het bekende toneelstuk van William Shakespeare, waarin Othello zijn vrouw Desdemona vermoordt na vermoedens van ontrouw.

De aandoening beheerst Debbi’s leven in die mate dat ze nog amper het huis durft te verlaten. Therapie en pillen tegen angst brengen vooralsnog weinig soelaas. Het stel leerde elkaar in 2011 kennen via een gemeenschappelijke vriend. Steve beseft dat zijn leven niet van een leien dakje loopt, maar tegelijk blijft hij er op hameren dat Debbi al die moeite waard is. ‘Soms slaat mijn hart op hol van die leugendetector en dan lijkt het alsof ik lieg. Maar ik zal haar nooit bedriegen, ik kan alleen maar hopen dat ze mij gelooft. Ze is enorm speciaal voor mij, daar zal een beetje jaloezie niets aan veranderen.’bekijk de video hieronder en deel dit opmerkelijke verhaal op facebook

Lees ook  20 foto’s van kinderen die de meest onhandige en klunzige ouders ter wereld hebben. Of valt de appel niet ver van de boom?

Gered katje wil maar niet stoppen met huilen. Eigenaar keert terug naar het asiel en ontdekt waarom.

12-jarige jongen ligt van sinusontsteking op de grond met een epilepsieaanval. Dokters hebben geen antwoord tot de 10e MRI-scan.