in

Jaloerse vader hangt jonge dochters op en stuurt foto’s naar ‘overspelige’ vrouw.

Een jaloerse echtgenoot hing zijn twee dochters op en pleegde daarna z*lfmoord. Nu opende de politie een moordzaak tegen de vrouw omdat ze overspel gepleegd had.

Rishikant Kudupalli (40) stuurde ziekelijke foto’s van de dode lichamen van de kinderen naar zijn partner Pragati in Ballarpur in India.

De familie van de moordenaar vindt dat Pragati verantwoordelijk is voor de doden. Daarop startte de politie een moordzaak tegen de vrouw en haar vermeende minnaar. De politie zou de rouwende vrouw kunnen aanklagen voor moord en aanzetten tot z*lfmoord.

Lees ook  Als Nederland nu ook niet luistert dan is de volgende stap volledige lockdown

Volgens de lokale media had Pragati haar echtgenoot en dochters, de 18 maanden oude Kartiki en de 6 jaar oude Narayan, verlaten om met haar minnaar te gaan samenwonen.

Maar haar leven veranderde voorgoed toen ze de foto’s kreeg van de dode lichamen van haar kinderen.

Ze contacteerde meteen haar vader die vervolgens de broer van Rishikant belde. De broer brak samen met enkele buren in het huis in en troffen de drie lichamen aan.

Lees ook  Man bouwt zijn eigen superdeluxe droomhuis van 11 zeecontainers

De familie van de vader eist nu dat Pragati en haar minnaar vervolgd zouden worden. Volgens News Nation zouden ze vervolgd kunnen worden voor moord, marteling en aanzetten tot z*lfmoord.

Een politiewoordvoerder verklaarde: “Ze zijn momenteel op de vlucht en we hebben een zoekoperatie opgezet.”

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Is dit de bevestiging dat Milou is vreemdgegaan?

“Papa heeft haar pijn gedaan”: niemand geloofde Aaron (3) tot hij 21 jaar later het lichaam van zijn moeder opgraaft in de achtertuin