in

Jaja, dit is dus de nieuwe vriend van Maxime Meiland!

Het lijkt erop dat Maxime Meiland eindelijk de ware heeft gevonden. De blondine heeft al een dochter, maar die jongen is nooit in beeld geweest.

Ze is al een tijdje bezig om opnieuw zwanger te worden zodat haar dochtertje Claire ene broertje of zusje krijgt om mee te spelen.

Ze heeft graag dat het leeftijdsverschil niet te groot is, er zit dus een beetje haast achter. Alleen een leuke man vinden wanneer je 24/7 in een kasteel in Frankrijk werkt, dat gaat nogal lastig.

Lees ook  Ze trokken het rijbewijs van de 98-jarige vrouw in, omdat ze “te oud” was. Wat ze toen deed schokte iedereen!

Ze is in eerste instantie gegaan voor een zaaddonor. De eerste poging was mislukt tot grote teleurstelling van de jongedame en de rest van de familie. maar daar lijkt nu verandering in te komen!

Maxime Meiland heeft een nieuwe vriend
En die vriend is niemand minder dan Presentator en influencer Robbert Rodenburg. Op social media laten ze doorschemeren dat ze het erg gezellig hebben samen.

Lees ook  Studente (25) verlooft zich met bejaarde (71) professor

De roddels gaan zelfs dat Maxime zwanger is en dat Robbert weleens de vader zou kunnen zijn. Hij schrijft bij de foto “Het is inmiddels zaterdag, deze foto maakte wij begin deze week. Ik ben nog steeds brak. Is soms ok. Fijn weekend!”


Man bouwt zijn eigen superdeluxe droomhuis van 11 zeecontainers

Depressieve dochter (14) belt zelf hulplijn: ouders van 5 kinderen opgepakt voor extreme verwaarlozing