in

It’s back… Het matje wordt dé haartrend van 2020

Bijna alle trends worden na een tijdje weer recycled, maar of we deze trend weer terug hadden verwacht… Het matje komt terug! Dit jaren 80 kapsel is een échte haartrend in 2020.

Het matje was al steeds vaker terug te zien de laatste maanden. We noemen een Nathan Rutjes in het vorige seizoen van WIDM.

Maar sinds de Savage X Fenty-lingerie show van Rihanna is het zeker: het matje is weer helemaal trendy.

Savage x Fenty
Tijdens de show werd het kapsel geherintroduceerd door Rihanna en haar modellen. Een paar modellen droegen het stoere eighties kapsel gepaard met de nieuwe lingerie, net als Rihanna in haar teaservideo.

Lees ook  De vader plaatst zijn dochters in de corridor van het hotel en wacht af. Als de gasten hen zien, gillen ze van schrik

Naast Rihanna rockt Miley Cyrus dit kapsel ook al een tijdje. En met ‘rocken’ bedoelen we ook echt rocken, want het kapsel staat haar perfect.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Who ready?!!? #SAVAGEXFENTYSHOW VOL. ✌🏿10.02.20 #SAVAGENOTSORRY @savagexfenty @amazonprimevideo @amazonfashion

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

Lekker gek
Voor wie het iconische kapsel zich niet gelijk voor de geest kan halen, geven we een korte omschrijving.

Lees ook  Politie boos om hond die uitdroogt op balkon: ’Let op uw huisdieren!’

Een matje houdt in dat je de achterkant van je haren langer houdt dan de rest. Daarbij zijn meestal de zijkanten kort of opgeschoren.

Maar hoe je het matje precies draagt, is volledig aan jou! Je kunt er een lekker creatief en gek kapsel van maken, maar er zijn ook genoeg subtiele varianten.

En nog een voordeel: dit kapsel is super unisex. Omdat het matje al tig jaar oud is én voor iedereen geschikt is, bestaat er genoeg inspiratie online!

Jonge vrouw (26) adopteert 14 weeskindjes na trip naar Afrika

13 s*ksweetjes die je nog niet kende, maar zou moeten weten!