in

Italiaanse investeert €70.000 om de “perfecte” look te krijgen.

We kunnen ons niet voorstellen wat er in sommige mensen omgaat. Dat is ook het geval met de Italiaanse Fulvia Pellegrino. Fulvia onderging een eindeloze reeks schoonheidsoperaties en het resultaat is een complete ramp. Maar als je denkt dat je het hele verhaal al kent, dan vergis je je.

Fulvia groeide samen op met twee broers en hun vader was een zeer strenge katholieke man die hen streng opvoedde. Maar in haar pubertijd begon ze zich anders te voelen dan dat ze er uitzag. Fulvia werd als man geboren en ze noemden hem Fulvio. Het enige wat hij wilde was vrouw zijn.

Uit angst voor zijn familie deed hij alles om toch een echte man te zijn. Hij ging op de vrouwen jagen, dronk en kocht zich een luxewagen.

Toen hij 24 jaar oud was, leerde hij Marisa kennen, een dokter. Het stel trouwde en Fulvio hield de schijn hoog. Maar wanneer hij de kans daartoe zag, maquilleerde hij zich als een vrouw. Hij bezocht regelmatig homobars en probeerde zijn geheim kost wat kost te bewaren.

Lees ook  Vrouw zegt dat je straatkatten en –honden zou moeten overrijden

Maar na 16 jaar huwelijk barstte de bom. Het werd hem duidelijk dat hij zijn vrouw niet langer kon bedriegen.

Fulvio bekende dat hij een geslachtsverandering wilde ondergaan. Zijn echtgenote was uiteraard compleet in shock. Maar met de nodige psychologische ondersteuning kon ze haar man uiteindelijk toch vergeven.

Ze bleef aan zijn zijde en steunde hem in de moeilijke momenten. Om zijn droom te verwezenlijken verkocht hij alles wat hij had, inclusief zijn huis en zijn auto. Hij betaalde zijn droom echter niet alleen met geld, maar ook met vrienden en familie.

Na 4 borstoperaties, 2 liposucties, een neusoperatie en 150 inspuitingen in zijn lippen was Fulvio op 56-jarige leeftijd eindelijk Fulvia. Zijn ultieme droom was helemaal gelijken op de Amerikaanse transgender pornoactrice Allanah Starr. Maar die droom was veraf.

Lees ook  Koppel doodt zoon van elf door hem bijna drie liter water in vier uur tijd te laten drinken

Door zijn obsessie voor schoonheid raakte ze algauw in de schulden. Ze leed een eenzaam bestaan nadat ze €75.000 aan operaties had uitgegeven. In haar wijk wil niemand bij haar in de buurt komen. De mensen zeggen dat ze een hoer is. Ze mocht zelfs niet naar de begrafenis van haar vader gaan.

Maar ondanks alles blijft Marisa aan haar zijde. “Vandaag zijn Marisa en ik gewoon vrienden. Ze is niet lesbisch en wil niet met een vrouw in bed kruipen”, zegt Fulvia. Marisa bleef wel bij haar wonen en ondersteunt Fulvia economisch omdat ze ondertussen alles verloren heeft.

Alles wat Fulvia won met haar operaties is ze op verschillende manieren helemaal kwijtgeraakt. DEEL dit trieste verhaal met je vrienden!

Oude man wil zijn spermatozoïden laten tellen – maar dan loopt het compleet uit de hand.

Ze was nog nooit geknuffeld. Kijk nu wat er gebeurt als hij haar voor de eerste keer liefde toont.