in

Ismail Ilgun bedreigt door vloggers met automatische wapens! BEELDEN!

Het is oorlog in de vloggerswereld. Vlogger Ismail Ilgun wordt al maandenlang bedreigt door vlogger Ofux. De twee hebben een appeltje met elkaar te schillen. Ismail Ilgun werd vorige jaar nog opgejaagd in Zaandam door Ofux, waarna de beelden viraal gingen. Ismail staat bekend om zijn ‘Hoodvlog’ filmpjes waarin te zien is hoe jongeren voor overlast zorgen bij een winkelcentrum. Inmiddels is hij daarmee gekapt en probeert hij positieve filmpjes te maken.

Ofux dacht Ismail Ilgun aan te pakken en ermee weg te komen, maar de netwerk van Ismail is groot. Ofux heeft inmiddels al vaker bezoek gehad van groepen Turken die met hem willen afrekenen om wraak te nemen. Ook de ramen van zijn huis zijn meerdere keren ingeslagen. Terwijl heel Nederland dacht dat vlogger Ofux ‘Oke’ was beginnen we daar steeds meer aan te twijfelen.

Lees ook  Zo ziet de vrouw van Dr. Phil eruit na alle ingrepen!

In zijn vlogs is onder meer te zien hoe hij zichzelf enorm agressief opstelt tegenover mensen die hij tegenkomt. Zo maakt hij een telefoon van een Marokkaanse tiener op straat kapot en zoekt hij ruzie met minder-jarige jongens in een sportschool. Inmiddels heeft Ofux bijna ruzie met alle vloggers.

Lees ook  Peter R. de Vries haalt uit naar Alberto Stegeman over nieuws ‘nepbom’

Vorige week publiceerde hij video’s op Youtube waarin te zien is hoe zijn vrienden Ismail Ilgun bedreigen met automatische wapens. Deze jongens komen waarschijnlijk uit Nederland en zijn dus levensgevaarlijk. We hopen dat de politie hier ook van op de hoogte is.

5 artsen staan achter een laken. Als ze het laten zakken kan ik niet meer stoppen met lachen

Ze lachten haar uit om haar gebit: Kijk nu eens! Het is moeilijk te geloven dat het hetzelfde meisje is