in

Wie is Michael P. uit Zeewolde? HIJ KENDE GEEN GENADE

Wie is Michael P. uit Zeewolde? Michael zat een jarenlange celstraf uit voor zeer gewelddadige verkr*chtingen en een reeks overvallen. En hoewel zijn strafblad al op jonge leeftijd fors was, schaamde de 27-jarige Michael P. uit Zeewolde zich daar geenszins voor. Sterker nog, hij was ‘trots en blij’ dat zijn droom was uitgekomen. Zijn droom was om vrouwen te verkr*chten.

P. had al langer plannen vrouwen te verkr*chten
Vorige jaar sloeg P. tijdens de festiviteiten rond Koninginnedag in Nijkerk genadeloos toe.  Onder dwang van een nep-vuurwapen dwingt hij twee weerloze meisjes van 16 en 17 jaar de bosjes in. Terwijl hij een vuurwapen op hen richt dwingt hij ze hun kleren uit te trekken, om daarna s*ksuele handelingen bij hem te laten verrichten. Even wordt hij gestoord, als feestgangers het bosje naderen. De meisjes kleden zich, terwijl nog steeds het wapen op hen is gericht, weer aan. Als voor P. de kust weer veilig is, gaat hij met ze naar een afgelegen plek en dwingt hij ze opnieuw tot s*ks. Volgens een mede-verdachte, die tijdens de verkr*chting in een auto zat te wachten, had P. al langer plannen vrouwen te verkr*chten.

Lees ook  Moeder (32) denkt last te hebben van zwangerschapskwaaltjes, maar blijkt ongeneeslijk ziek

Cocaïne
Na de verkr*chting is het geweld voor P. nog niet voorbij. Samen met de andere verdachte pleegt hij een reeks overvallen in Nijkerk en Harderwijk, waarbij geld en telefoons worden buitgemaakt. Ook bij deze overvallen wordt fors geweld gebruikt. Volgens zijn toenmalige advocaat was P. destijds verslaafd aan cocaïne. De familie P. is bekend in Zeewolde. Moeder en zus bestierden er een eetcafé in het centrum.

Lees ook  Jongeren trekken de straat op om naar mensen te spugen: "Zeer onveilige situatie"

In Zeewolde gaat het verhaal dat P. zijn vader mishandelde en zijn toenmalige vriendin bewerkte met een kapot bierglas toen zij het wilde uitmaken. Een inwoner van Zeewolde, die hem nog kent van vroeger, noemt P. een ‘compleet ontspoorde gast’.
Er is een petitie aangemaakt voor Anne Faber !
Mensen die gerechtigheid willen kunnen de pagina liken !

Op de dag dat Faber verdween, was de moeder van Michael P. jarig

Oom Anne Faber: Waarom liep deze man vrij rond?