in

Is dit de smerigste huurder ooit? Oordeel zelf maar.

Een huisbaas deelde een video van haar huis nadat het in een vreselijke en walgelijke toestand werd achtergelaten. Sammi Watson onthulde dat er een emmer met uitwerpselen stond, er overal afval lag en vuilniszakken op de meubels opgestapeld werden. Blijkbaar stond haar vorige huurder toe dat hun hond overal zijn behoefte mocht doen. Ze hoopt dat andere huiseigenaren de toestand van haar huis zouden zien – wellicht ergens in Middlesbrough, Engeland – zodat ze gewaarschuwd zijn voor bepaalde huurders.

Er staan flessen melk en fruitsap op de grond, kledij ligt op vuilniszakken en beneden aan de trap ligt er rot eten.

Lees ook  De dochter van spierbundel Hulk Hogan is best goed opgedroogd!

Terwijl ze door het huis gaan, zegt een van hen: “Dat is gewoon rottend eten hier.” Een man antwoordt: “Dit moet het ergste zijn. Dat moet gewoon. Ze dumpte hier eten.” Bleek dat de huurder geen elektriciteit had. Een kamer kon niet betreden worden omwille van de hoeveelheid afval achter de deur en het toilet lag vol hondenpoep.

De geur in het huis beschrijvend zei een van de mensen: “Dit is gewoon hondenpoep. In deze rotzooi kan ik niet ademen.” Ze voegt eraan toe: “Heeft ze hier geleefd? Waar heeft ze dan geslapen?”

Lees ook  Ambulance chauffeur blijkt over aardig wat drift skills te beschikken

De man kijkt in de badkamer en zegt: “Hoe kan je zo leven?”

Sammi Watson postte de video op Facebook met de boodschap: “Sorry om dit te delen. Maar aan alle huiseigenaars: verhuur alsjeblieft niet aan Tracy Teasdale. Ze liet het huis van mijn vriend zo achter.”

Bekijk de beelden hieronder!

Vrouw draagt baby voor beste vriendin – die overleed nog voor hij geboren werd.

Ex van Samantha de Jong zo “blij als een kind” met hartverwarmend gebaar in moeilijke tijden.