in

Is dit de bevestiging dat Milou is vreemdgegaan?

Heikki was te gast bij Goedele On Top en deed daar een paar uitspraken die wel eens zouden wijzen op dat Milou is vreemdgegaan!

Is Milou vreemdgegaan tijdens Temptation Island? De afleveringen laten zien dat ze steeds een stapje verder gaat met de verleiders en vooral voor Jietse blijkt ze een zwak te hebben. Maar vreemdgaan…?

Dat is het tot nu toe nog niet geweest. Toch beginnen we te denken dat dit wel is gebeurd en dat komt door een filmpje van Heikki.

Bevestigt Heikki dat Milou is vreemdgegaan?
Heikki was te gast bij Goedele On Top en zag er daar alles behalve vrolijk uit. Hij heeft geen spijt van zijn deelname aan Temptation Island, maar de reden waarom is eigenlijk al best wel zielig.

Lees ook  Slechte wifi-verbinding in huis? Dit item zou de oorzaak kunnen zijn!

Zo vertelt Heikki dat hij van zichzelf heeft geleerd hoe graag hij iemand kan zien. “Ik heb geleerd dat liefde echt iets heel heftigs kan zijn en wat dat kan doen met een mens.”

Goedele vraagt – heel slim – door. “Wat kan dat doen met een mens?”, zo wil ze weten. Heikki’s antwoord is hartverscheurend: “Ik heb drie dagen achter elkaar niet kunnen slapen en ik heb vier dagen niets kunnen eten. Ik moest echt mezelf pushen om iets te eten.

Op ten duur hadden ze zelfs hamburgers geregeld, omdat iedereen dat lust. Ik heb een halve opgegeten en moest naar de wc om over te geven. “

“Dus echt misselijk van liefdesverdriet?”, wil Goedele weten. Heikki zegt: “Ja, ik ben er echt wel van geschrokken hoe heftig dat kan zijn.”

Lees ook  4 kerels zien dronken meisje met man, ze beseffen onmiddellijk dat er iets heel erg fout is

Terugkijken
Nu weten wij natuurlijk niet of dit moment al geweest is in de afleveringen, maar wij het gewoon niet hebben gezien.

Het kan natuurlijk ook dat Heikki zich nu al (en met nu bedoel ik: alles wat wij tot nu toe in de afleveringen hebben gezien) enorme zorgen maakte.

De beelden die hij te zien kreeg van Milou, waren tot nu toe namelijk ook niet heel geruststellend.

Maar goed, vreemdgaan is het (nog) niet. Heikki liet wel eerder al weten dat hij denkt dat Milou en Jietse elkaar écht leuk vinden. Zo gek is het niet dat hij daarvan wakker ligt.

Karina (28) heeft een 40 kg zware tumor die doorgroeit – nu heeft ze een moedige beslissing genomen

Jaloerse vader hangt jonge dochters op en stuurt foto’s naar ‘overspelige’ vrouw.