in

Is de nieuwe liefde van Sonja Bakker de reden van haar scheiding?

De relatie van Sonja Bakker (43) met haar nieuwe liefde Barry van Suijdam (44) zou volgens boze tongen al veel langer gaande zijn dan de paar maanden waar Sonja over spreekt. In haar woonplaats Hoorn gonst het van de geruchten: vertelde Sonja een liefdesleugentje om bestwil, om haar ex-man Jan Reus niet extra pijn te doen?

Dat de twee elkaar nota bene pas bij een pedicure zouden hebben ontmoet, wordt door de nodige boze tongen dan ook weggehoond. ‘Het ontbreekt er nog maar aan dat ze elkaar hier uit de kerk op de Grote Noord kennen…’ spot een buurtbewoner.

Lees ook  Meerdere opgroeiende kids in huis, maar weinig slaapkamers? Bekijk deze 6 oplossingen!

Zelfs in een politiek correct radioprogramma als Evers Staat Op werd afgelopen donderdagochtend met de nodige scepsis over Sonja’s liefdesversie gesproken. Een andere door Story aangesproken inwoner van Hoorn zegt: ‘Veel mensen denken dat Sonja zich al veel eerder aangetrokken voelde tot Barry. Kijk eens hoe snel ze naar Dubai geweest zijn met z’n tweetjes. Ze heeft Barry zelfs al aan haar kinderen voorgesteld. Dan ga je al veel langer met elkaar om dan een luttele paar maanden.’

Lees ook  Een jongeman overlijdt plotseling. Dan pakt zijn broer de microfoon op zijn begrafenis en laat iedereen in tranen achter.

Sonja’s ex Jan wil desgevraagd niet inhoudelijk ingaan op alle geruchten, maar zijn korte reactie lijkt veelzeggend: ‘Ik zeg niets…’

Roger was één brok vet volgens de artsen – 12 jaar later ontdekken ze wat hij in zijn lichaam verborg

2-jarige krijgt chocolade-ei niet open – dan kijkt de moeder van dichterbij en doet ze een dodelijke ontdekking