in

Vrouw laat haar man ‘6 uur lang staan tijdens vlucht’ zodat ze zelf kon slapen

Een afbeelding van een man die in een vliegtuig staat, heeft voor veel opschudding op het internet gezorgd. Je denkt misschien dat een man die in een vliegtuig staat niet zo interessant is, want dat is het niet.

Maar deze kerel stond blijkbaar voor zes uur lang terwijl de vrouw met wie hij reisde lekker aan het slapen was. Ik bedoel, 10/10 voor onbaatzuchtigheid.

De foto werd op Twitter gedeeld door een levenscoach die de man prees en schreef: “Deze man stond de gehele 6 uur zodat zijn vrouw kon slapen. Dat is liefde.” Nou, één ding is zeker – ik wil nooit verliefd worden …

Niet iedereen was het met velen eens dat de vrouw ‘egoïstisch’ was, iemand schreef zelfs dat ze een ‘vreselijke vrouw’ is. We weten niet eens of ze getrouwd zijn.

LEES OOK!
Politie bereidt zich voor op volledige lockdown

Iemand anders zei: “Ze kon niet gewoon over hem liggen?! Ik zal hun huwelijk niet beoordelen. Mijn echtgenoot is het soort man dat dit voor mij zou doen, maar ik ben niet het soort vrouw dat dit van hem vraagt !”

Een andere voegde eraan toe: “Ik kan mijn man nog geen 10 minuten laten staan. Ik zou zeker op zijn schoot slapen, wat nog comfortabeler zou zijn. Of goed op de stoel rusten. Waarom zou je je man 6 uur laten staan?”

Sommigen twijfelden aan de authenticiteit en wezen erop dat luchtvaartmaatschappijen mensen niet doelloos in het gangpad laten staan.

Eén legde uit: “Dat is geen liefde. Ook welke luchtvaartmaatschappij staat iemand toe om 6 uur te staan ​​tijdens een vlucht?”

“Dat is ultieme liefde,” merkte iemand anders op. “Maar met een beetje reiservaring … weet je dat je gewoon op zijn schoot ligt en dan kan hij zijn hoofd op je heupen leggen.

LEES OOK!
Vrouw (99) maakt mondkapjes voor personeel verzorgingshuis

Een ander zei: “Ik ben nog nooit zo verliefd geweest … ik kan niet wachten om zo verliefd te zijn dat ik dat zelfs een optie vind”.

Anderen begonnen de situatie te vergelijken met de beruchte Titanic-scène waarin Rose op het stuk deur ligt.

Er is genoeg ruimte voor Jack om met haar mee te doen en we weten allemaal wat er daarna gebeurt.

De man, die er niet zo onder de indruk uitzag (om voor de hand liggende redenen), had het waarschijnlijk niet zo leuk als het paar dat werd gefilmd en onlangs samen het toilet verliet op een vlucht van United Airlines.

Oma gaat doosje theezakjes kopen, maar komt met iets gênants thuis.

Prachtige Duitse herder wordt alleen en achtergelaten gevonden aan de kant van de weg