in

In een keuken hokt iets dat er als een rat uitziet. Maar het zou uitgroeien tot de grootste vijand van de muizen.

Een jonge Amerikaan hoort op een dag een klagend geluid in z’n tuin. Hij trekt op onderzoek uit en stelt vast dat er een donzig, klein wezentje onder zijn tuinmuur klem was komen te zitten.

De man begint dapper een gat te graven en moet ook een stuk van de muur vernielen, terwijl het kleintje blijft huilen. Wat de redder uit de muur bevrijdt, lijkt op het eerste zicht op een ratje, maar bij nadere inspectie herkent hij het: het is een klein katje! Hij neemt het arme diertje onmiddellijk mee naar binnen.

Lees ook  40 verwaarloosde honden en puppy’s gevonden - Graatmager en gebroken botten

Maar het zou nog tien dagen duren voor het katje zijn eigenaar kan aankijken, want zolang bleven de oogjes van het diertje nog gesloten. Blijkbaar had zijn moeder hem kort na de geboorte verstoten.

Hij ontfermt zich vol overgave voor de kleine baby. ’s Nachts staat hij om de 2,5 uur op om het katje te voederen en zijn slaapplaatsje warm te houden. Ook overdag laat hij alles vallen om het katje groot te brengen.

Lees ook  Negrito, het katje dat coronavirus had, is gestorven

Nauwelijks te geloven wat er op zo’n korte tijd van het pluizenballetje geworden is. Geen wonder met zoveel liefdevolle zorgen!

Hoewel de jongeman eigenlijk geen huisdier mocht houden, kan hij niet meer zonder zijn lieveling op vier poten.

Dat kat heeft hem helemaal overtuigd. En hij is zijn redder eeuwig dankbaar!

De twee wonen nu gelukkig samen en de man is zelfs verhuisd naar een woning waar huisdieren wel toegelaten zijn!

DEEL dit hartverwarmend verhaal met je vrienden!

De woedende 23-jarige buigt zich over haar slapende vriend. 2 uur later kijkt hij in de spiegel en krijgt hij bijna een hartaanval.

Reden van vrouw waarom ze van een uitkering afhankelijk is, maakt iedereen woedend.