in

In een hartverscheurend bericht kondigt deze papa de geboorte van zijn zoon en de dood van zijn verloofde aan.

Wat begon als een van de mooiste momenten in het leven van Jean Luc Montou werd snel het ergste moment toen zijn partner Sarah Bertrand 24 uur na de geboorte van hun zoon Julian Charles overleed.

Aanvankelijk leek alles volgens plan te verlopen.

“Na de bevalling huilde ze tranen van vreugde en geluk”, zei Jean Luc. “Ze hield zoveel van Julian.”

Maar kort daarop begon Sarah over hoofdpijn te klagen en kreeg ze een beroerte. Het ziekenhuis onderzoekt de doodsoorzaak nog, maar ze denken dat ze aan vruchtwaterembolie leed, een zeldzame complicatie bij de geboorte waarbij de longen en het hart instorten.

“Van zodra de symptomen er zijn, is het al te laat”, zei Jean Luc. “Ik dacht dat het wel goed zou komen omdat we in het ziekenhuis waren, maar dan zag ik dat ze de defibrillator moesten gebruiken en wist ik dat het ernstig was.”

Lees ook  Ze merkte dat haar dochter thuiskwam met een stempel op haar arm. Ze walgt als ze ziet wat het zegt.

Het stel had gewacht om de geboorte van Julian op de sociale media aan te kondigen, dus wachtte Jean Luc de hartverscheurende taak om zowel de geboorte van Julian als het overlijden van Sarah te melden.

“Sarah heeft het niet gehaald”, schreef hij in een nu virale post. “Mijn laatste 24 uur met haar waren de gelukkigste van mijn leven … Ik hield van deze vrouw als geen ander en ze stierf onder mijn ogen terwijl ik onze zoon vasthield. Neem alsjeblieft enkele ogenblikken om deze vrouw te herinneren want ze was het beste wat ons ooit overkomen is.”

Het stel was van plan om na de bevalling te trouwen. “We wilden beiden zo graag een zoon”, zei hij. “Ze had een zware bevalling achter de rug en was zo blij om Julian eindelijk te zien. 20 minuten voor ze overleed, zei ze nog: ‘Ik heb nooit meer van iemand gehouden dan van hem – hij is mijn favoriete ding ooit.’”

Lees ook  Lisanne raakte 41.000 euro kwijt door oplichting via Whatsapp

“Julian was haar doel”, voegde Jean Luc er nog aan toe. “Ik zal hem zeggen dat hij niet gewoon haar zoon, maar haar erfenis is. Ik zal hem vertellen dat zijn moeder zoveel van hem hield, maar dat ze even moest rusten van dit leven … dat ze zoveel van zichzelf heeft gegeven dat ze wist dat het tijd was om te rusten.”

Ben ook jij ontroerd door dit verhaal? DEEL dit bericht dan met je vrienden!

Al 6 maanden lang hoorde de vrouw een raar geluid uit het plafond van de woonkamer komen. Dan doet ze een vondst waar ze vandaag nog van moet bekomen.

Hij zegt zijn hond dat hij al het eten heeft opgegeten. Draai je volumeknop open, we komen niet meer bij van het lachen.