in

In dit restaurant kan je pizza eten met maar liefst 257 kazen

Kaaslovers, opgelet. Ben jij altijd die persoon die op restaurant de 4 kazen-pizza bestelt? Kan een gerecht voor jou sowieso niet kazig genoeg zijn?

Ben je verzot op een kaasplank als dessert en geef je de voorkeur aan een stukje dat uren in de wind stinkt? Dan vertrek je maar beter richting de Franse stad Lyon.

Pizzarestaurant Deliss’ Pizza in Lyon heeft namelijk een nieuw record gevestigd. De pizzeria van Benoît Bruel ontwikkelde een exemplaar met maar liefst 257 verschillende kazen – honderd meer dan de vorige meest kaasbeladen pizza.

Lees ook  DIT is de geheime methode om de binnenkant van je autoruit streeploos schoon te krijgen

Het restaurant sloeg daarvoor voor maar liefst 1000 euro aan kaas in en hoewel ze eerst hadden besloten om zich te beperken tot 254 soorten, besloten ze op het laatste nippertje om er nog drie aan toe te voegen.

Het gerecht weegt niet minder dan 1 kilogram en hoewel het in de eerste plaats bedoeld is om het team van Guinness Book te overtuigen, zullen nog dertig andere gegadigden de kans krijgen om het te proeven.

Lees ook  15 briljante trucs om de hete zomernachten te overleven (zonder airco)

De uitbater benadrukt wel dat het niet de bedoeling is om de hele pizza in je eentje naar binnen te spelen: het is het ideale gerecht om tijdens het aperitieven te delen met je vrienden. Smakelijk!

Vrouw in verzorgingstehuis in tranen omdat ze in ‘onnodige’ quarantaine wordt gezet: ‘Dit is toch geen gevangenis?’

Elise (40) bestelde een gigolo en werd verliefd: “Het deed pijn dat hij andere boekingen had”