in

In de poging om zijn kinderen te redden, verliest hij zelf de kracht. Als iemand hem komt helpen, kan hij nauwelijks geloven wie het is.

Enkele weken geleden fietsten Vyacheslav Karpjuk uit Omsk in Rusland met zijn vrouw en drie kinderen langs de Irtysch rivier. Toen zijn vijfjarige en zevenjarige dochters moe werden, keerden ze naar de auto terug. Terwijl papa de fietsen aan het opbergen was, bekommerde zijn vrouw zich om het jongste familielid. De meisjes die naar de rivier keken werden daarbij even uit het oog verloren.

Toen hoorde Vyacheslav plotseling een luide plons in het water: zijn twee dochters hadden over de balustrade geleund en waren in het koude water gevallen. Ze probeerden wanhopig om hen uit het water te halen. De vader sprong meteen het water in en zijn vrouw riep om hulp.

De meisjes raakten in het ijskoude water alsmaar meer in paniek. Ze grepen naar hun vader en trokken hem ongewild mee onder water. Ondertussen waren ook voorbijgangers op de dramatische situatie opmerkzaam geworden. Sommigen wierpen hen touwen toe, anderen stonden gewoon te filmen. Maar de vader kon onmogelijk beide kinderen tegelijk rustig houden. Zijn krachten raakten uitgeput.

Lees ook  Sylvana Simons komt met nieuwe plannen betreft Zwarte Piet:

Dan hoorde hij naast zich een luide plons. Iemand was in de rivier gesprongen en hielp hem zijn dochters vast te houden. Toen hij zag wie zijn redder was, was hij verrast: het was een tienerjongen. Sasha Yergin was de enige die het aandurfde om in het water te springen. Enige tijd later was iedereen veilig en wel aan wal.

Vyacheslav vertelde later aan journalisten dat hij het zonder deze hulp nooit gehaald zou hebben en dat hij dan wellicht samen met zijn dochters verdronken was. De autoriteiten lieten weten dat ze de jongeman voor zijn heldendaad zouden decoreren. Daarop berichtten de media over het verhaal van Sasha.

Lees ook  11 vrouwen waarbij je niet kunt geloven dat de mooie & lelijke foto dezelfde persoon is

Sasha had geen eenvoudig leven achter de rug: zijn alcoholverslaafde moeder had het hoederecht verloren en zijn vader keek niet naar hem om. Daarom woont hij bij zijn grootmoeder. Zijn leraren omschrijven hem als “intelligent, maar ook bijzonder hard.” Hij is immers gekend bij de politie en liet zich als hooligan al negatief opmerken.

Ondertussen stonden al verschillende mensen op die sympathie uitten voor de tiener en hem willen helpen om een betere toekomst te hebben. We wensen deze held alleszins veel geluk toe!

Boer stelt camera op om te filmen en legde DIT vast – Nu zijn 6 miljoen mensen helemaal dol op hem.

De moeder vraagt zich af waarom het gras rond het graf van haar 36-jarige zoon plotseling groen is. Als ze het geheim ontdekt, springen de tranen in haar ogen.