in

Illegaal verkr*cht gehandicapte vrouw om haar zwanger te maken zodat hij asiel krijgt

Een illegaal in België verblijvende man heeft geprobeerd zijn verblijf veilig te stellen door een 19-jarige vrouw met een verstandelijke beperking dagenlang te verkr*chten. De 30-jarige man hoopte dat de jonge vrouw zwanger zou raken, waardoor hij in België kon blijven.

De man die eerder door onze zuiderburen het land was uitgezet en België zes jaar niet binnen mocht, kruiste in 2014 in Luik het pad van de vrouw. Zij verbleef op dat moment bij een kennis en werd door de man meegenomen naar een kraakpand, waar hij zich gedurende drie dagen aan haar vergreep, schrijft La Dernière Heure.

Lees ook  Als je kaal wordt, overweeg dan om wasabi op je hoofd te wrijven

De man geeft toe dat hij onmiddellijk besefte dat de jonge vrouw een mentale beperking heeft, maar probeert de verkr*chtingen in de schoenen van de gemeenschappelijke kennis te schuiven. ,,Men wil mij koste wat het kost in de gevangenis hebben’’, sprak hij. De mentale leeftijd van het 19-jarige slachtoffer wordt door deskundigen op slechts zeven a acht jaar geschat.

Zwangerschapstest
Volgens de moeder van de tiener was het de bedoeling van de man haar dochter zwanger te maken en op die manier zijn verblijf in België te legaliseren. Om dat doel te bereiken, verhinderde hij dat zijn slachtoffer anticonceptiepillen innam. Ook ging hij met haar naar een centrum voor gezinsplanning om haar daar een zwangerschapstest te laten ondergaan.

Lees ook  Er is nu kaas die gemaakt is van bacteriën uit de menselijke neus, navel en oksel

De jonge vrouw maakt in haar getuigenis duidelijk hoever de dader ging. ,,Ik had geen keuze, omdat hij me anders zou slaan’’, zegt de vrouw, die al eerder ten prooi viel aan een verkr*chter. ,,Hij trok hardhandig aan mijn haren.’’ Ze vertelt hoe haar verkr*chter haar tot bloedens toe tot s*ks dwong en haar drogeerde met slaappillen. De dader is veroordeeld tot een celstraf van vier jaar.

Doutzen Kroes deelt prachtige foto van gezin op het strand

Jongen drinkt urine voor gratis playstation 4