in

Illegaal komt aan bij de politie: “Ik heb mijn schoonbroer bij. Die ligt dood in de auto”

Een illegaal uit Engeland heeft zijn eigen schoonbroer vermoord. Na de daad ging hij naar de politie en vertelde wat hij had gedaan. Ik heb mijn schoonbroer bij mij, maar die ligt dood in de auto”  zei hij tegen de politie. Hij werd onmiddellijk gearresteerd. 

Sukhwinder Singh (41) had last van waanbeelden. Hij dacht dat zijn schoonbroer een affaire had met zijn vrouw. De man besloot dan maar om zijn schoonbroer te doden door hem recht in het hart neer te steken. De illegaal dumpte het lichaam van zijn overleden schoonbroer op de passagiersstoel van zijn auto.

Lees ook  Voel je je duizelig? Artsen delen een eenvoudige en effectieve manier om binnen enkele seconden van dat gevoel af te komen

AANGEVEN BIJ POLITIE
Hij reed er een uur mee rond en besloot daarna om zich aan te geven bij de politie. De illegaal was in zijn thuisland India al veroordeeld tot een gevangenisstraf van zeven jaar wegens moord. Door een administratieve fout kon hij toch naar Groot-Brittannië vluchten. Hij werd zelfs een Brits staatsburger.

Lees ook  Harige moedervlek: Wat het betekend als er een donker haartje uit je moedervlek groeit

De zaak is nu voorgeleid bij de rechtbank. Het is aan hen om te beslissen welke straf de illegaal krijgt.

Iemand: filmt nietsvermoedend deze kudde olifanten. Maar dan gebeurt er plots iets heel speciaals!

De container is 10 vierkante meter. Je zou denken dat het onmogelijk is om in zo’n kleine ruimte te wonen