in

Ikea’s kerstgeschenk voor personeel: Werknemers krijgen een totale bonus van 118 miljoen dollar

Ikea is vastberaden om voor hun trouwe personeelsleden te zorgen. Om hun personeel te bedanken voor hun trouw, geeft de meubelgigant hen een bonus van enkele honderden dollars. Dit jaar wordt 118 miljoen dollar verdeeld onder alle Ikea-werknemers wereldwijd.

“Onze collega’s zijn ongelofelijk belangrijk voor ons. De bonus is een manier om hen te bedanken voor hen loyaliteit, en het voelt goed om iets terug te doen voor hen op deze manier,” vertelt Karin Bergman, woordvoerster voor Ikea in een persbericht.

Lees ook  Lees dit en je zult begrijpen waarom je iemand nooit van te voren moet beoordelen

Ikea staat bekend voor het geven van bonussen aan zijn werknemers. Vorig jaar deelden werknemers een som van ruim 250 miljoen dollar. Het wordt geschat dat ongeveer 155 000 mensen in dienst waren in het bedrijf.

Dit jaar is geen uitzondering. De Zweedse reus doet ook dit jaar honderden dollars cadeau aan zijn werknemers. De bonus maakt deel uit van het getrouwheidsprogramma ‘Thanks!’, die werd gelanceerd in 2013 om alle personeelsleden te bedanken voor hun vertrouwen en harde werk.

Lees ook  Charlottes dochter (16) had corona: Ze droomt nog steeds dat ze stikt

Deeltijdse werknemers zullen een som ontvangen die in verhouding staat met het aantal gewerkte uren. Om recht te hebben op deze bonus moeten werknemers minstens 5 jaar in dienst zijn bij Ikea.

Like en deel dit nieuws als je denkt dat meer werkgevers in de voetstappen van Ikea zouden moeten stappen!

Moeder krijgt veel kritiek nadat ze deze foto van haar 3-jarige dochtertje plaatste

Zeeleeuw zwemt naar duiker en lacht – de reden waarom is vertederend