in

“Ik zal het niet meer doen”: jongetje klampt zich vast aan auto terwijl zijn mama hem probeert achter te laten

Uit Taiwan komen schokkende beelden van een flinke ruzie tussen een moeder en haar zoontje in Zhudong. Een omwonende filmde hoe de vrouw wilde vertrekken bij een park terwijl haar zoontje zich vastklampt aan de kofferbak van haar wagen. “Mama, ik zal het niet meer doen. Echt, echt niet”, zei het kind keer op keer.

Lees ook  Moeder met 10 kinderen van 5 verschillende mannen zegt dat ze 50 kleinkinderen wil om van overheidssteun te kunnen blijven leven.

De twee zouden ruzie gekregen hebben tijdens een bezoek aan een park: de moeder wou naar huis, terwijl het kind nog wilde blijven. Toen de vrouw vertrok, weigerde ze het kind in de wagen te laten. De jongen klom daarop op de kofferbak, waarna zijn mama hem keer op keer wegjoeg met haar paraplu.

Lees ook  Moeder verkoopt kribbe van overleden zoontje: Dagen later keert de koper terug en vraagt haar om in de koffer van zijn wagen te kijken

De politie van Zhudong reageert dat de vrouw met haar zoon en haar twee andere kinderen naar Zhongzheng Park was geweest, en dat ze vroeger wou vertrekken dan voorzien. Het begon immers te regenen en ze moest haar was binnenhalen. De autoriteiten van het district Hsinchu laten weten het incident te bekijken.

Postbode verstopte een halve ton onbezorgde post omdat hij “niet genoeg betaald werd.”

Iemand in het Belgische Tuilt is een klein beetje vreemdgegaan en krijgt keiharde karma