in

“Ik ga op een dag met Laura trouwen!” verklaarde Matt in de peuterspeelzaal – nu zijn ze echt getrouwd

Stel je eens voor dat je de liefde van je leven op (hele) jonge leeftijd ontmoet. Zou je het überhaupt weten? Matt wel, hij was pas drie jaar oud toen hij vol overtuiging in de peuterzaal verklaarde: “Ik ga op een dag met Laura trouwen!”

Aan The Way We Met op Instagram vertelde Matt hun verhaal:

“Laura en ik ontmoetten elkaar in de peuterspeelzaal. Een van mijn eerste herinneringen is toen ik drie jaar oud was, voor de peuterspeelzaal stond en verklaarde dat ik op een dag met haar zou trouwen.”

Lees ook  Strengere maatregelen, een lockdown? ‘Dat trekken we niet meer’

“Als kind, leerde Laura me schommelen, glooiende heuvels tekenen en de ‘juiste manier’ om kaasstengels te eten.

We hebben mooie herinneringen aan verstoppertje spelen, elkaar op de speelplaats achtervolgen en ondeugend wakker blijven tijdens het middagslaapje.”

“Uiteindelijk verloren we contact nadat we naar de basisschool gingen en de volgende zeven jaar zagen we elkaars gezicht alleen op de kerstkaarten van onze gezinnen.”

“Het was niet tot middelbare school dat we toevallig weer contact met elkaar kregen via een gemeenschappelijke vriend. Binnen twee weken hadden we verkering.”

Lees ook  BN'ers ten strijde tegen andere BN'ers om corona-actie: 'Wij doen nog wel mee'

“We bleven daten tijdens de hele middelbare school, hoewel we naar andere scholen gingen. We hielden zelfs een lange afstandsrelatie vol, toen we naar hogescholen in verschillende staten gingen.”

“We bleven een weerbaar koppel tot 23 mei 2015, toen ik besloot trouw te blijven aan mijn peuterspeelzaal belofte en Laura ten huwelijk te vragen. Ik deed mijn huwelijksaanzoek op de plek waar alles begon… onze peuterspeelzaal.”

Dit jaar vierde het tweetal hun tweede huwelijksverjaardag. Wat een prachtig liefdesverhaal! Het laat maar weer eens zien dat echte liefde alles overwint.

Ezel stort op straat ineen omdat hij veel te zwaar is beladen

Vader ‘vermoordde zijn gehandicapte dochter (21) door haar 3 maanden uit te hongeren’.