in

Iedereen weigerde deze besmettelijk zieke kat aan te raken. Dan geeft deze vrouw hem een knuffel

Schurft wordt veroorzaakt door mijt. De mijten bijten zich vast in de huid en veroorzaken haarverlies en ontstekingen, om nog maar te zwijgen van de pijn en de jeuk. Valentino heeft schurft, hetgeen besmettelijk is. De schurft van Valentino was zo erg dat zelfs zijn oogjes dichtplakten.

Valentino woonde in het asiel van Baldwin Park toen hij een kreetje slaakte precies op het moment dat Elaine Seamans voorbijkwam. Ze kon hem niet weerstaan en pakte hem even op.

Lees ook  Vriendelijke man koopt zeeschildpadden op een voedselmarkt en laat ze vervolgens vrij.

Hebben we al vermeld dat schurft besmettelijk is? Ook mensen kunnen het krijgen. Elaine vond dat het het risico waard was. Ze deed zelfs geen handschoenen aan. Ze pakte hem op en sloot haar in haar hart.

Valentino legde zijn hoofdje op haar schouder. Toen wist Elaine dat ze hem moest redden. Elaine is de mede-oprichtster van At-Choo Foundation en bezoekt regelmatig asielen om te zien of ze ergens kan helpen. Met Valentino in haar armen belde ze naar de stichter van Leave No Paws Behind, Toby Wisneski. Toby zou Valentino enkele dagen later komen ophalen. Toby nam Valentino mee naar de dierenarts om zijn schurft te laten behandelen.

Lees ook  Hond weigert de hand van zijn baasje los te laten tijdens de rit naar zijn nieuwe thuis

Zijn prognoses zijn goed. Hij zal wellicht helemaal herstellen! Valentino is een erg lieve kat die gewoon een kans moest krijgen!

DEEL deze prachtige redding met je vrienden!

Kat wordt uit het raam gegooid en komt op de snelweg terecht. Dan maakt deze 14-jarige een snoekduik om het beestje te redden

Moeder weigert het babyjongetje met het gekrompen hoofdje en de uitpuilende oogjes de borst te geven