in

Iedereen denkt dat deze man dringend medische hulp nodig heeft. Als ze ontdekken wat zijn andere lichaamshelft doet? Zonder woorden!

Dit is Jimmie Fox – tenminste toch een helft van hem. De jongeman werkt voor de gemeente in Granbury, VSA. Dankzij deze foto die zich razendsnel over het internet verspreidde, werd Jimmie een echte ster.

Andrea Adams nam deze foto die Jimmie beroemd maakte: Het toont ons de toegewijde loodgieter terwijl hij helemaal met het hoofd onder water in een modderpoel een defecte waterleiding repareert. Sommigen vinden deze werkwijze een beetje overdreven, maar hij slaagde er wel in om het probleem zo op te lossen.

Lees ook  Artsen zijn er zeker van dat de moeder zal sterven – en dan zien ze het ondenkbare op de röntgenfoto

Jimmie vindt de hele heisa een beetje overroepen en zegt dat hij gewoon zijn werk deed. Jimmie zet zich niet alleen met hart en ziel in voor de gemeenschap maar is ook nog eens erg bescheiden!

DEEL deze held met je vrienden op Facebook!

Wanneer 1 tweeling geboren werd met een “monsterlijke” geboortevlek, geven de dokters mama medicijnen tegen een hoge bloeddruk.

Als de dokters de baby uit de buik van de moeder halen, houden ze hun adem in: Deze baby werd in een pantser van huid geboren.