in

Hulpeloze hond sterft een langzame, pijnlijke dood nadat hij levend wordt begraven door bouwvakkers in India

Honden zijn loyale en liefhebbende zielen; de meesten van ons konden ons het leven niet voorstellen zonder onze trouwe metgezellen. Dat is de reden waarom, wanneer we horen dat mensen hen mishandelen, het zeer sterke emoties opwekt.

Dit verhaal is om vele redenen bijzonder wreed en moeilijk om te schrijven. Maar het is belangrijk dat we zulke verschrikkelijke daden delen, zodat ze hopelijk in de toekomst kunnen worden voorkomen.

Het betreft een hond in India die op brute wijze werd vermoord door bouwvakkers. Ze dompelden het beest in warm asfalt terwijl het sliep en lieten het achter om een ​​lange en pijnlijke dood te ondergaan.

Werknemers waren bezig met het aanleggen van een straat bij de Taj Mahal toen ze een hond tegen kwamen die sliep. In plaats van hem uit de weg te duwen, bedekten ze volgens de lokale krant zijn achterpoten en delen van zijn rug in een hete laag asfalt.

Lees ook  Hond dood door vuurwerk in bek: ’Dacht een balletje te vangen’

Als dat nog niet wreed genoeg was, reden de bouwvakkers met een wals over de hond en verpletterden ze het weerloze dier.

Volgens de Metro zei lokale bewoner Virendra Singh: “De poten van de hond werden begraven onder de teer en het kronkelde van de pijn. De arbeiders weigerden de weg open te breken om het te verwijderen. De hond stierf daarna. ‘

De bouwvakkers zouden gewoon blijven werken zonder te erkennen wat er was gebeurd.

Wraak
Degenen die getuige waren van de verschrikkelijke scène wilden zeker weten dat de mannen verantwoordelijk werden gehouden voor deze barbaarse daad. Volgens de Metro stopten demonstranten de mannen aan het werk en eisten een respons van de baas.

Lees ook  Slachterij spaart leven zwangere koe nadat ze om haar leven smeekt.

Hij sprak zijn spijt uit over de inhumane daad en liet een graafmachine aanrukken om het lichaam van de hond te verwijderen. De politie onderzoekt nu de zaak.

Het is vaak moeilijk om de walgelijke daden te begrijpen waar mensen toe in staat zijn. Desalniettemin willen we er bij je op aandringen dat als je een dier in nood ziet, je contact opneemt met de politie.

Deel deze post om aandacht te vestigen op het leed van de honden van deze wereld. We moeten iedereen informeren over de prachtige aard van deze trouwe zielen.

TRIEST NIEUWS! Meisje (3) verdronken in sloot attractiepark Duinrell

Hond kan hoofd niet eens rusten door ketting – dan besluit een echte held in actie te komen