in

Hopelijk word je nooit op deze manier vastgebonden, maar als het je toch ooit overkomt, dan kun je ZO uit tie wraps ontsnappen

Hoewel het wellicht nooit zal gebeuren, kan dit op zeker ogenblik wel een mensenleven redden. Gemakkelijk verkrijgbare kabelbinders worden door inbrekers en kidnappers vaak gebruikt om hun slachtoffers vast te binden. Crazy Russian Hacker is er voor ons om te tonen hoe je je eenvoudig van deze kabelbinders bevrijdt: namelijk met je schoenveters!

Lees ook  Mama Houdt Haar Pasgeborene Vast. Wanneer Ze Ziet Wie Door De Ziekenhuisdeuren Loopt? Ik Huil!

Hoe hij dat doet? De veters aan beide schoenen zouden los moeten zijn. Met beide handen voor hem gebonden, plaatst hij de tip van een veter aan de achterkant van zijn schoen. Vervolgens steekt hij de veter door de kabelbinders rond zijn polsen. Dan neemt hij de andere veter en bindt een knoop. Vervolgens peddelt hij met de voeten zoals op een fiets, totdat de kabelbinder breekt.

Lees ook  Dag en nacht samen: relatie op de werkvloer, is dat een goed idee?

Snap! Hij is vrij! Bekijk de onderstaande video voor de volledige instructies en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Het verhaal van een 7-jarige jongen, die zijn haar liet groeien voor kankerpatiënten, kent een slecht einde

Depressieve moeder wordt gestraft voor een parkeerfout. Als de rechter hoort dat haar zoon onlangs overleed, verbluft hij haar