in

Hondje met droevige ogen is ontzettend dankbaar dat ze een nieuwe kans in het leven krijgt

Dit kleine hondje is net zoals duizenden honden die op straat leven. Ze verdienen allemaal een kans, maar helaas zal dat voor velen nooit het geval zijn. Deze kleine meid werd gewonden terwijl ze ronddwaalde op de straten in het Chileense Lota.

Haar redders, vrijwilligers van de Patitas Sin Hogar Refuge, merkten op dat ze hele droevige ogen had. Het was alsof haar ogen haar levensverhaal vertelden.

Prinses Leia, zoals ze besloten haar te noemen, droeg alle ontberingen die ze op straat had geleden in haar hart en lichaam.

Lees ook  Dit is Suki, de avontuurlijke Bengaalse kat die de hele wereld verovert

Het teefje werd onmiddellijk naar een dierenarts gebracht om haar te laten controleren. Haar gezondheid was één ding, maar ze zou ook moeten leren mensen weer te vertrouwen.

Niemand weet wat deze oudere hond allemaal heeft meegemaakt op straat. Wat wel zeker is, is dat het geen makkelijk leven is geweest. Maar nu is een nieuw hoofdstuk van haar verhaal aangebroken.

Lees ook  18 jaar oude hond belandt in het asiel, nadat zijn eigenaar overleed. Maar dan nadert er iemand op een motor het asiel

Vooralsnog wordt Leia bij de opvang behandeld. Ze heeft nog een weg te gaan, maar elke dag maakt ze grote stappen om gezonder te worden. Daarna zal worden gekeken naar een gouden mandje.

Prinses Leia heeft de straat verlaten om de lieveling van de opvang te worden, deel haar verhaal om het belang van liefde en zorg voor een huisdier duidelijk te maken!

Moeder die beweert dat kietelen ‘kindermis handeling’ is zorgt voor veel ophef online

Yolanthe Cabau gaat uit de kleren