in

Hondje is diep verdrietig als koe die hem zorgde weg gaat: kijk nu als ze eindelijk herenigd worden

Ze zeggen dat vriendschap geen grenzen kent. Dat is absoluut waar in dit verhaal in van de hond Rookie en deze koe. De twee zijn de beste vrienden.

Toen de hond Rookie bij zijn gezin kwam, voelde hij zich als een vis in het water. Hij was heel erg op zijn baasjes gesteld, maar een ander wezen veroverde de grootste plek in zijn hartje.

De bruine koe van het gezin.

Niemand kon hun ogen geloven toen het tweetal iedere dag met elkaar optrok en op het einde waren ze onafscheidelijk.

De koe zorgde voor Rookie alsof het haar eigen kalfje was: ze knuffelden, ze maakte zijn vacht schoon en liet hem op haar rug slapen.

Lees ook  Hond is depressief en wil niet meer leven. Dan maakt hij een uitstapje naar het strand dat alles zou veranderen.

Maar op een dag kwam er tragisch nieuws. De familie moest de koe verkopen. Arme Rookie was er helemaal kapot van.

De eigenaren realiseerden zich dat het niet konden veroorloven de koe te houden. Degene die hier het meest verdrietig over was, was kleine Rookie.

Het verdriet was overweldigend. Het hondje huilde en wilde nauwelijks eten. Hij was op zoek naar zijn beste vriendje en wachtte alleen in de schuur in de hoop dat de koe spoedig zou terugkeren.

Lees ook  Hond die door gemene eigenaars bij tankstation gedumpt werd, is nu hun favoriete werknemer.

Maar op een dag hoorde Rookie een bekend geloei. Het hondje haastte zich om te kijken waar het vandaan kwam. Het bleek dat de koe zich in een andere schuur in het dorp bevond.

De vreugde was enorm, de twee besties waren weer herenigd!

Het gezin besefte dat deze situatie onhoudbaar was. Het tweetal kon niet gescheiden van elkaar zijn. Uiteindelijk sprak het hart luider dan de portemonnee. De koe werd terug gekocht, zodat Rookie zich nooit meer alleen hoefde te voelen.

Hun hereniging is erg aandoenlijk, de liefde tussen beide is overduidelijk!

Joy bevalt van baby van 7 kilo: ‘Alsof twee vrachtwagens over me heen reden’

Jongen dwingt vriendin op subtiele wijze via Whatsapp om zich eventjes ‘klaar’ te maken