in

Honden van 2 volstrekte onbekenden rennen in de winkel naar elkaar toe. Dan kijken hun eigenaars naar hun oren en beseffen de waarheid.

Sommige mensen denken dat honden een slecht geheugen hebben en hun families en eigenaars vergeten als ze elkaar niet lang gezien hebben. Maar deze mensen hadden zich niet meer kunnen vergissen. Deze prachtige honden zijn daar het beste bewijs van. Lees hun ongelofelijke verhaal hieronder.

Pam Corwin was aan het winkelen toen iets haar aandacht trok.

Twee identieke honden liepen naar elkaar toe en begroetten elkaar vrolijk. Het leek erop dat ze elkaar al lang niet gezien hadden.

Maar toen Pam dichterbij kwam en met de eigenaars praatte, vernam ze dat de honden elkaar nooit eerder ontmoet hadden. De honden waren complete vreemden voor elkaar.

Lees ook  Man deed alsof hij verlamd was om meer dan 570.000 euro aan overheidssteun op te strijken.

Maar waarom gedroegen ze zich alsof ze de beste vrienden waren?

Noch Pam, noch de eigenaars van de honden kenden aanvankelijk de echte reden. Maar dan begonnen ze over de achtergrond van hun honden te praten en ontdekten een ongelofelijk toeval.

Ze hadden hun honden vorig jaar beiden uit Rusland geadopteerd. Ze zaten zelfs op hetzelfde vliegtuig naar de Verenigde Staten.

Beide honden hadden tattoos in hun oren die aantoonden waar ze vandaan kwamen – en tot hun verrassing ontdekten de eigenaars dat hun tattoos identiek waren. De honden waren broertjes!

Lees ook  Moeder kijkt live beelden van hoe haar zoon zich voor inbrekers verstopt.

Hoewel er een jaar verstreken was, herkenden de honden elkaar onmiddellijk! Ze moeten voordien een geweldige relatie gehad hebben.

Pam filmde het tafereel en postte het op Facebook.

Bijna 3 miljoen mensen zagen de video. In een commentaar bij de video zegt Pam dat de ontmoeting meer dan een halfuur duurde en dat de eigenaars nummers uitwisselden zodat de broertjes elkaar opnieuw zouden kunnen ontmoeten.

Deze video maakt me zo gelukkig! Honden zijn zo wijs en ze vergeten hun families nooit. Het is een echt wonder dat deze twee elkaar opnieuw ontmoetten!

Vrouw is het beu om haar grijze haren te moeten verbergen – een super makeover maakt haar onherkenbaar!

Oma denkt dat ze aan het sterven is, dan onthullen de dokters wat ze in haar buik vonden.