in

Hond wacht maanden op nieuwe baby – kijk als de moeder de deur opent en ze elkaar voor het eerst ontmoeten

Ik heb het idee dat honden precies weten wat er gebeurt in het leven van hun baasjes. Ik heb verhalen gehoord over honden die gevaar of signalen van ziektes waarnamen, ver voordat ze voor ons zichtbaar werden, bijvoorbeeld.

Onze viervoeters zijn onverslaanbaar als het aankomt op compassie. En de band tussen hondenbezitters en hun honden kan sterker zijn dan wat dan ook.

Na het zien van deze video, ben ik hier nog meer van overtuigd. In de video, gepubliceerd door ´The Dodo´ laat een hond zien hoe loyaal hij is aan het allerkleinste familielid. Als de baasjes de baby voor het eerst thuisbrengen, kan hij zijn blijdschap niet verborgen houden.

Lees ook  Vrouw rijdt met brandende auto tankstation langs de A1 hij Holten binnen

De hond had al negen maanden gezien hoe de buik van zijn baasje groeide en wist dat er iets ging gebeuren. Ik stel me zo voor dat de ouders hem een nieuw speelmaatje beloofden. Wat denk jij?

Kijk die staart! Dat is pure blijdschap!

Sinds het meisje thuis is, is de hond aan haar zijde gebleven. Zo schattig!

Lees ook  Horror: Kleuter in Utrecht overleeft val uit raam eerste verdieping ...

Nadat de foto op Facebook werd gepost, heeft ´ie al miljoenen harten gesmolten. Meerdere mensen lieten weten dat ze vergelijkbare ervaringen hadden – toen hun honden de nieuwste aanwinst van de familie welkom heetten.

Deel deze video als ´ie ook jouw hart gesmolten heeft!

De interpretatie van ¨Hallelujah¨ van deze Portugese bruidegom geeft het hele internet kippenvel

24 dingen die in je achterwerk passen voor als je wil experimenteren