in

Hond Louie’s muil vastgekleefd met tape en gedumpt

Het was in de Amerikaanse staat Indiana dat een man, genaamd Bob, een erg vieze ontdekking deed.

Hij zag een hond wiens muil was vastgekleefd met tape, en hij besefte meteen dat de situatie ernstig was. Dus reed hij met de hond naar het Griffith dierenziekenhuis.

De dierenarts nam de tape weg van zijn muil en deed een schokkende ontdekking.

De vacht van de hond was in slechte toestand en volgens dierenartsen betekende dit dat de tape wellicht al enkele dagen rond de muil van de hond was, schrijft Paw My Gosh.

De medewerkers van het ziekenhuis legden uit dat het beest huilde terwijl ze verzorgd werd.

“We proberen ons best te doen om elk levend wezen te helpen. Iemand in onze buurt was erg gemeen en vol haat, want wie doet nu zoiets met een onschuldige puppy,” schreven ze op Facebook.

Lees ook  Katja Schuurman laat met foto zien hoe goddelijk haar lichaam nog altijd is:

Het hondje kreeg de naam Louie. Toen hij binnen werd gebracht was hij uitgehongerd. Hij was echter niet uitgedroogd en zijn temperatuur was normaal.

Ze vertelden dat Louie wellicht werd gebruikt als schoothondje en daarna werd gedumpt omdat ze hem niet meer nodig hadden. Het personeel is razend op de persoon die dit heeft gedaan.

“Deze kwaadaardige persoon zal rotten in de hel. Ze hebben geen genade en geen hart voor het alledaagse leven. Karma komt terug,” schrijft het ziekenhuis op Facebook.

“Het goede is dat deze kleine puppy goed zal zijn. Hij kreeg geen liefde meer en wij zullen voor hem zorgen tot hij zijn gezondheid terug heeft.

Lees ook  Dit is dus de beeldschone nieuwe vriendin van vlogger Enzo Knol!

Hij zal weten wat het is om een goed leventje te leiden,” schreef het ziekenhuis. Ze bedankten verder de medewerkers die het beestje hielpen verzorgen.

Intussen heeft Louie een nieuwe familie. Daar maakt hij het goed en krijgt hij de liefde die hij verdient!

Op een dag bracht zijn nieuwe baasje hem naar het dierenziekenhuis. En daar wachtte Bob, de man die het hondje had gevonden. Toen Louie Bob herkende, liep hij recht op hem af en overlaadde hij hem met kusjes.

We wensen Louie het allerbeste voor de toekomst met zijn nieuwe familie!

Deel dit artikel a.u.b. om het belang aan te kaarten van het werk van dierenartsen en vrijwilligers die dieren helpen.

Dode vrouw aangetroffen in woning Neede, man aangehouden

Graatmagere Anna Nooshin laat zien wat haar twee pluspunten zijn