in

Hond komt in het bos een vos tegen – niemand had verwacht dat de vos zo zou reageren!

De dierenwereld is erg fascinerend en blijft ons keer op keer maar weer verbazen. Zoveel schoons om te ontdekken en de onderstaande video is daar een goed voorbeeld van!

De hond en de vos in deze clip ontmoetten elkaar voor het eerst in het bos toen ze allebei nog klein waren. De hond, Tinni, voelde aan dat er een ander dier in de buurt was en vond al gauw een geurspoor. Dit spoor leidde hem naar een verlaten jong vosje en de baasjes van de hond wisten eerst niet hoe hun herder zou reageren.

Lees ook  Woede na beslissing om zeldzame witte leeuw te veilen, die zal worden vermoord door trofee jagers

Tot hun verbazing werden de twee al gauw vrienden en de hond adopteerde min of meer het vosje met de rode vacht. De baasjes van de hond zorgden ervoor dat het vosje genoeg te eten had en bezochten hem vaak in het bos. Tinni en de vos groeiden op die manier samen op en werden goede vrienden en op dit moment – na meerdere jaren – zijn ze nog net zo speels als voorheen.

Lees ook  Pleun kwam vanmorgen tot bizarre ontdekking na uit de hand gelopen huisfeestje

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Verschrikkelijk: moeder belt hulpdiensten niet omdat haar ‘’belminuten bijna op zijn’’

Bejaarde man blijft om hulp bellen. Als de brandweerlieden opdagen, kunnen ze niet geloven wat ze aantreffen.