in

Hond in kop geschoten door eigenaar maar overleeft: 1 week later ontdekt politie de walgelijke reden

Een hond in huis hebben is iets waar de meeste mensen vroeg of laat over dromen. Ik herinner me de talloze keren wanneer ik mijn moeder de oren van haar lijf zeurde om een hond te krijgen. Ik bleef maar doordrammen maar ze weigerde steevast. Ze wist namelijk hoeveel tijd het zou vereisen om voor de hond te zorgen, en die tijd hadden we namelijk niet.

Ondanks het feit dat ik haar beloofde dat ik voor de hond zou zorgen, zou ik er mee gaan wandelen in weer en wind, ik zou hem eten geven, hem trainen. Maar mijn moeder vond het een te grote verantwoordelijkheid voor een 10-jarige. Doordat ik een kind was werd ik boos want ik was overtuigd dat ik het kon.

Nu ik erop terug kijk, besef ik echter dat mijn moeder gelijk had. Het is echt een grote verantwoordelijkheid voor een jong kind.

Helaas denkt niet iedereen hetzelfde als mijn moeder. Niet iedereen is zich bewust van de verantwoordelijkheid wanneer ze een hond in huis halen.Natuurlijk zeg ik niet dat het gemakkelijk is om te weerstaan aan een harige viervoeter.

Lees ook  Olifant waggelt en doet HEEL ERG raar. Als natuurbeschermers dichterbij komen, zien ze het ONMIDDELLIJK bovenop zijn kop

Sommige mensen vergeten echter wel dat het bijna evenveel vereist als een kind. In sommige gevallen zelfs meer.De 18-jarige Harley Mobley was zo een gelukzak. Jammer genoeg apprecieerde hij niet het geschenk die hij had gekregen.

In plaats van voor zijn hond te zorgen, het liefde en affectie te geven, en te voederen, deed hij iets afschuwelijk. Dat meldt de organisatie Unleashed Pet Rescue and Adoption in een bericht op Facebook.

In gezicht geschoten

Toen Harley’s hond tekenen begon te vertonen dat hij hondsdol werd, koos de 18-jarige knul ervoor om hem niet naar de dierenarts te brengen. Hij koos daarentegen voor een andere oplossing. Hij had zogezegd geen tijd om naar de dierenarts te gaan, dus koos hij ervoor om zijn hond zelf om het leven te brengen … door een kogel door zijn kop te jagen.

Hij dumpte daarna de hond langs de kant van de weg alsof het afval was. Probleem ‘opgelost’.

De arme teef was echter niet klaar om te sterven. Hoewel ze in de kop was geschoten had ze het miraculeus genoeg overleefd.

Lees ook  Een gezellig bezoekje aan de dierentuin – totdat een gorilla een ander idee heeft

Toen men haar een week later vond waren dierenartsen verbijsterd dat ze het zo lang met een geïnfecteerde wonde had overleefd.

Enkele voorbijgangers hadden haar gezien en meldden het meteen toen ze zagen dat ze nog leefde.

Haar kop was vreselijk gewond maar ze bleef doorbijten en verloor haar lieve karakter nooit.

Enkele dagen later begonnen chirurgen aan een procedure om de extreme schade te herstellen. Daarna doopten ze haar Gloria.

Gloria’s kopje is nog steeds zeer gezwollen en ze had verschillende hechtingen nodig. Maar enkele dagen na de operatie werd ze opgenomen in een nieuwe, liefdevolle adoptiefamilie.

Gloria’s verhaal gaat nu wereldwijd rond, en de familie is zeer blij met de vele reacties op het verhaal.

Goed hersteld
De dagen gingen voorbij en sindsdien is Gloria goed hersteld. Het is echter waarschijnlijk dat ze verdere chirurgie zal nodig hebben in de toekomst. Maar dat weerhoudt haar nieuwe baasjes er niet van om te blijven houden van haar.

Harley werd uiteindelijk gearresteerd voor zijn barbaarse daad. We kunnen alleen hopen dat hij de gepaste straf gekregen heeft.

Deel dit artikel met iedereen die van beestjes houdt, en wens Gloria het allerbeste toe in de toekomst!

Kleinzoon snijdt keel van oma over nadat ze hem €40.000 had gegeven om zijn gokschulden terug te betalen.

Papa deelt foto’s van dode vrouw en ongeboren kind gedood door dronken bestuurder.