in

Hond in Bergen op Zoom leidt baasjes naar vier gedumpte kittens.

Kimberley (28) en haar moeder zijn er nog niet goed van. Toen ze hun hond uitlieten achter een voetbalveld in Bergen op Zoom leidde de viervoeter hen naar een verschrikkelijk tafereel. Er lagen vier gedumpte piepjonge kittens.

Een geschokte Kimberley getuigde: “Mijn hond wilde niet meer weg bij een bepaalde plek dus toen ik met een zaklamp ging kijken ontdekte ik ze. Ik dacht eerst dat ze dood waren, maar mijn moeder pakte een van de kittens op en toen maakte hij gelukkig ineens geluidjes.” Kimberley is nog altijd erg aangeslagen. “Dit is toch bizar? Wie doet nou zoiets?”, vraagt ze zich af. De vrouw geeft aan dat haar moeder nog altijd moet huilen als ze eraan denkt.

Lees ook  Leeuwenbeschermer gedood door z’n leeuwinnen voor ogen van z’n vrouw

De kleine katjes waren ijskoud en nat. Kimberley en haar moeder verzorgden de diertjes tot de komst van de dierenambulance. Momenteel liggen de diertjes in de couveuse van dierenopvang Arduin in Roosendaal. Volgens de dierenarts zijn de kittens om en bij de 10 dagen oud.

Henk van Hest van de opvang zegt dat het relatief goed met hen gaat. Hij zei: “Ze drinken, dus dat is goed, maar dat zegt nog niks. Ze missen toch een moederpoes.”

Lees ook  10 jaar lang moest de uitgehongerde pony op dit moment wachten. Hoe zijn poten eruit zien, is nauwelijks voor te stellen

Oproep: Heb jij misschien een moederpoes, of ken je iemand die er eentje heeft, die nog enkele katjes zou kunnen opvoeden? Je kunt dierenopvang Arduin contacteren via e-mail op info@dierenopvangarduin.nl of telefonisch op het nummer 0167-532627. Of bezoek hun website om meer te leren over het geweldige werk ze verrichten.

Vader vindt dat zijn vrouw flesvoeding moet betalen omdat ze stopt met borstvoeding

Kamelen en paarden uitgehongerd en mishandeld bij een van de zeven wereldwonderen.