in

Hond die van mishandeling gered werd, ontmoet voor de eerste keer een baby. Het zijn meteen de beste vriendjes [video].

Voordat Weezy door haar huidige familie geadopteerd werd, had ze een vreselijk leven. Ze is een geredde hond die zowat bang was van alles. Het is niet helemaal duidelijk wat ze allemaal meegemaakt had, maar toen de familie de Italiaanse windhond drie jaar geleden adopteerde, gaven ze haar alle liefde die ze konden.

Maar de hond kreeg haar zenuwen nooit onder controle. Weezy leek getekend voor het leven. Dat was ze toch totdat Sarah haar pasgeboren baby maar naar huis bracht. Het leek wel of baby Evan de sleutel had tot haar gebroken hart. Het leven van Weezy zou voorgoed veranderen.

Lees ook  Opnieuw kittens met navelstreng nog aan hun lijfjes gedumpt in Brediuspark Woerden

In de onderstaande video zijn we getuige van het moment dat de twee elkaar voor het eerst ontmoeten. Aanvankelijk was Weezy een beetje bang van dit kleine wezentje. Maar van zodra de baby begon te groeien, bloeide Weezy helemaal open. Uiteindelijk liet ze zelfs toe dat Evan haar aanraakte.

Lees ook  Steeds meer gemeenten in Nederland schaffen hondenbelasting af

“Hij is nu zeven maanden oud en ze houdt van hem meer dan ze van ons houdt. Ze houdt ervan om samen onder het dekentje te knuffelen”, zegt Sarah.

DEEL deze schattige video met je vrienden!

Jongen begint te dansen in een treinstation. Seconden later vormt zich een epische flashmob.

Drink dit mengsel voor je gaat slapen en je zult je darmen legen van alles wat je die dag hebt gegeten